Saman Yüklü Kamyon Tamamen Yandı

Saman Yüklü Kamyon Tamamen Yandı

Esenboğa Havalimanı Çubuk kavşağında seyir halinde alev alan saman yüklü kamyon, alevlerin kamyonu bir anda etkisi altına alması sonucu tamamen yandı.

Sürücü ve arkadaşları ise kendilerini dışarı atarak yanmaktan son anda kurtuldu. Alevlere teslim olan kamyon, yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, 02.00 sıralarında Esenboğa Havalimanı yolu Çubuk Kavşağı'nda meydana geldi. Hasan Dinler yönetimindeki 06 PLB 98 plakalı saman yüklü kamyon, Çubuk yol ayrımına geldiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede etkisini artıran alevler, kamyonda bulunan samanlara da sıçrayınca, kamyon bir anda alev topuna döndü. Neye uğradığını anlamayan kamyon şoförü Dinler ve iki arkadaşı ise kendilerini dışarı atarak yanmaktan son anda kurtuldu. Çevrede bulunan vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri kamyondan metrelerce yükselen alevlere müdahale etti. İtfaiye erlerinin yangını söndürmekte zorlanması üzerine olay yerine takviye ekipler geldi. Güçlükle kontrol altına alınan yangın sonucu, kamyon kullanılamaz hale geldi. Kamyon şoförü ve arkadaşları sinir krizi geçirdi. Havalimanı - Çubuk yol ayrımı ise bir süre trafiğe kapatıldı.

Bu arada, metrelerce yükselen alevler, kamyonun üzerinde bulunan trafik ışıklarının da tamamen yanmasına sebep oldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum