Radyo Kervan Yeni Yayın Dönemi Başladı

Radyo Kervan Yeni Yayın Dönemi Başladı

Yeşil Çubuk Basın Yayın San. Tic. A.Ş. tarafından 21.03.1995 tarihinde kurulan Radyo Kervan, yaz döneminde de Çubuklu radyo severlerin değişmez frekansı olmaya devam edecek.

“Çubuk"taki Sesiniz” sloganıyla yayın hayatına başlayan Radyo Kervan 14. yılında da dinleyicilerini yeni yayın dönemiyle birlikte inanç ve moral değerlerinize bağlılığı, güncel programları, doğru ve güvenilir haberleriyle radyonuzdan yükselen hoş bir seda olmaya devam edecek.


Çubuk"taki yerel basın ile bir araya gelen Yeşil Çubuk Basın Yayın San. Tic. A.Ş  müdürü ve Radyo Kervan Genel Yayın yönetmeni Abdullah Haksever; “Radyomuz 03.08.2009 tarihinde yeni yayın dönemine başladı. Radyomuzu her kesime hitap edecek şekilde yeniden düzenledik. Yepyeni programlar ve yeni sunuculularla Çubuk halkının hizmetine devam edecektir” dedi.

03 Ağustos 2009 yeni yayın dönemine başlayan 96.2 Fm bandından yayın yapan Radyo Kervan, Çubuk"un dört bir yanına ve çevre ilçelerin birçok noktasındaki dinleyicilerine birbirinden güzel programları ve seçkin müzik eserleriyle seslenmeyi sürdürüyor.

www.radyokervan.net internet adresinden dinlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.