Polis'ten değişik bir şok baskın

Polis'ten değişik bir şok baskın

Türk Polisi çok değişik bir şok baskın düzenledi. Operasyona katılan çok sayıda polis nakliyat kamyonları ile mahalleye girdi.

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artan hırsızlık olayları nedeniyle Hacıhüsrev Mahallesine şok baskın düzenledi. Operasyona katılan çok sayıda polis nakliyat kamyonları ile mahalle girdi.

Edinilen bilgiye göre Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri son günlerda artan hırsızlık,kapkaç ve yan kesicilik olayları nedeniyle Hacıhüsrev Mahallesi'ne operasyon düzenledi.

SİVİL ARAÇ VE NAKLİYE KAMYONUYLA GİRDİLER

Asayiş Büro Amirliği'nde toplanan resmi ve sivil polis ekipleri sivil araç ve nakliye kamyonlarına binerek bölgeye hareket etti. Mahalle sakinlerinin farkına varmaması için bu yola başvuran polis ekipleri aniden araçlarından inerek önceden belirlenen adreslere yöneldi. Karşılarında çok sayıda polis ekiplerini gören mahalleli şaşkına döndü. Paniğe kapılan bazı kişiler evlerine girerek kapıları kapattı. Sıcak dakikaların yaşandığı operasyonda, polis evlere kapıları balyozlarla kırarak girdi. Bazı mahalle sakinleri oyun oynayarak operasyonu protesto etti.

"İÇMİYORUM EMANETÇİYİM"


Yapılan baskında ev ve işyerlerinin yanı sıra kahve ve araçlar da arandı. Operasyonda bir pompalı silah ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Ekipler daha sonra Tarlabaşı ve İstiklal Caddesi ara sokaklarında bulunan kahvelerde ve şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Uygulama sırasında polis ekipleri bir kişinin üzerinde esrar olarak tabir edilen uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Kelepçelenen bu kişi kendisini ilginç bir şekilde savundu. 1 ay önce kumarhane'de çalıştığını söyleyen bu kişi, esrarı içmediğini emanetçi olduğunu söyledi. Ancak polis ekiplerini ikna edemeyen kişi kelepçelenerek Taksim Polis Merkezine götürüldü. Operasyonların süreceği bildirildi.

İşte operasyondan görüntüler...


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.