PKK Vahşetine Kınama

PKK Vahşetine Kınama

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğin'den PKK Vahşetine kınama


Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden yapılan basın açıklamasın’da; Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Beşağaç köyü yakınlarında 29.09.2007 günü akşam saat 17.00 sıralarında su şebekesinde çalışan köylüleri taşıyan ve içerisinde köy korucuların da bulunduğu minibüsü durduran, PKK’lı teröristler, 14 kişiyi kurşuna dizdiğini basından öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu hain saldırıda 8'si geçici, 5'i gönüllü 13 köy korucusu şehit olmuş ve 2 kişi de yaralanmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenler, kendi köylerine su getirmek için çalışan muhtar ve köy halkıdır. Yasa dışı terör örgütü PKK kendi göre halkını dahi mübarek ramazan ayında acımasızca katletmiştir.

Terörden en çok canları yanan bizler, PKK’ın vahşi saldırısın şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Şehitlerimize Allahtan Rahmet, geride kalanlara kederli ailelerine sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş’ın HADEP’li Eski Belediye Başkanı Hetem İke’in cenaze töreninde yapmış olduğu konuşmada; “9 gencin üzerine 10 bin kişilik ordu gönderiyorlar. Bundan utanç duymuyorlar” diyerek TSK’ya saldırmasını ve teröristleri de masum göstermesini de şiddet kınıyoruz,

Ayrıca kuruluşundan bugüne kadar PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmeyip, terörist diyemeyen DTP’yi ve Teröristlere de “Kardeşlerimiz” diyerek açık destek veren İstanbul Milletvekili Sebahat TUNCEL’de bu vesile ile bir daha kınıyoruz, açıklamasında bulunuldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum