Parklarda bahar temizliği

Parklarda bahar temizliği

Çubuk Belediyesi'nce bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte mevcut park, bahçe ve yeşil alanların bakım ve temizliğine başlandı.

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parkların temizliğinin ardından çim ekme ve ağaçların bakımını yapmaya başladılar. Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü plan ve program dahilin de ilçe genelindeki park ve bahçeleri süsleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kendi çiçeğini kendisi yetiştiriyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla peyzaj çalışmalarına başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeyi çiçekle donatmaya hazırlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kurmuş olduğu seralarda kendi gübresini yaparak ve kendi çiçeğini yetiştirerek park ve refüjlerini süslemeye başladı. Ayrıca ilk defa bu sene Park Bahçeler Müdürlüğü Uluslar Arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinde katılımcılara canlı çiçek hediye edileceği belirtildi.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi; “ İlçenin adına yakışır şekilde şehrimizi yeşile ve çiçekli bir örtüye çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mevcut yeşil alanlarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. İlçemizi Esenlik Şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ” dedi.

İlçe merkezinde bulunan dinlenme ve mesire alanları olarak kullanılan parkların yeşillendirme çalışmalarıyla birlikte çocuk parkları da çiçeklerle donatılarak yaz mevsiminde hizmet verilmesi amaçlanıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum