Özden, ’’Yılın Belediye Başkanı’’ Seçildi

Özden, ’’Yılın Belediye Başkanı’’ Seçildi

Türk Time Dergisi’nin ‘Yılın Altın Adamları’ başlığıyla her yıl düzenlediği ödül töreninde Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

 

Türk Time dergisi tarafından her yıl düzenlenen ‘Yılın Altın Adamları Ödül Töreni’ Ankara’da Şahhane’de gerçekleştirildi.

                Törende, Türk Time Dergisi'nin okuyucuları tarafından düzenlenen anket sonucu, 2012 yılında ülkesi ve halkı için gösterdiği gayretli çalışmalar ve başarılara imza atan, kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları liderlerinden 2012 yılının en başarılı isimlerine ödülleri verildi.

                Türk Time Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş’ın yaptığı konuşmayla başlayan gece, ödül töreni ile devam etti.

                2012 yılında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ödülünü Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı’nın elinden aldı.

                Başkan Özden, yaptığı konuşmada, kendisini ödüle layık gören Türk Time okuyucularına ve Türk Time Dergisine teşekkür etti.

                İlçelerini ‘Kuzeyin Yıldızı’ konumuna sadece kendilerinin getirmediğinin altını çizen Başkan Özden, ’’Bu yolda bize başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek Bey büyük destek ve katkı verdiler. İlçemize artık kuzeyin yıldızı diyoruz, çünkü Ankara’nın 5. Devlet üniversitesini ilçemize kazandırdık. İlçemizde bu güne kadar yapılmayan alt yapı yatırımlarını yapıyoruz. İlçemiz artık her yönüyle gelişmeye başladı. Artık su tersine akıyor, kuzeyde bulunan Çubuk’ta Ankara’nın batı bölgeleri gibi gelişen ve büyüyen bir şehir oldu. Ben bu ödülü temizlik işçilerimizden, bürokratlarına, belediye meclis üyelerinden ilçemde yaşayan tüm vatandaşlarımın adına alıyorum. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti her türlü başarı göstergesinin üzerindedir’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum