ORTADOĞU KAYNIYOR

 

     Yeni Dünya Düzeni 4

 

Yeni Dünya Düzeni yazı dizimizin ilk üç bölümünde anlattığımız bu düzeni kısaca özetlersek:

 

ABD yüz yıl Avrupa’nın son elli yıl da İsrail’in güvenliğini sağlamayı görev bilmiş ve dünyayı bu amaç için şekillendirmeye çalışmıştı.Ama İsrail’in güvenliğini sağlayacağım derken kendi güvenliğini tehlikeye attı.Çünkü artık ABD, ÇİN tarafından tehdit edilmektedir.

ÇİN sadece ABD yi değil eski dünya düzeninin diğer hakim devletleri olan Rusya,İngiltere ve Fransa’yı da tehdit etmektedir.Siyonist Yahudiler ve Avrupa oyuna gelmiştir.Çünkü Çin’i onlar bu hale getirdi.

 

Yani Çin sömürgeci dört devletin tüm sömürgelerine göz dikmiş durumda.Sömürülen coğrafya ise İslam Coğrafyası.Birbiriyle anlaşamayan,komşusuna karşı, karşı bloku tercih eden, ne zaman kimin yanında yer alacağı belli olmayan,daha güçlü birini görünce dönüveren diktatörler coğrafyası.Bölünmüş coğrafya.

 

Peki ÇİN’in ABD yi tehdit ettiğini nereden anlıyoruz?

 

Geçtiğimiz günlerde bir Pentagon askeri yetkilisi Çin’in yeni bir füze geliştirdiğini ve bu füzeler ile ABD’nin uluslar arası karasularda bulunan uçak gemilerini ve filolarını rahatlıkla vurabileceğini iddia etti ve ABD’nin deniz savunma doktrinini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini açıkladı.Yani ÇİN tehdidini Pentagon kendisi doğruladı.

 

ABD VE RUSYA’NIN PLANI

 

İki ülke Ortadoğu’yu Çin’e kaptırmamak,hatta gerektiğinde Çin’e karşı koydurmak amacıyla bir “İslam Bloku” oluşturmak istiyor.Rusya’da Çin’e karşı toprak bütünlüğünden endişeli. Onun için birbiriyle çekişmeli diktatörler gönderilecek ve birbirleriyle anlaşabilen,batı yanlısı biraz da demokrat yönetimler oluşturulacak.Model ülke Türkiye.Muhtemelen Türkiye lider ülke olacak Aytunç Altındal, Fethullah Gülen hocaefendinin de Halife yapılacağını iddia ediyor.Yani batı yanlısı bir İslam Birliği kurulacak.

Çin’i bölgeden uzak tutacak, gerektiğinde batı için Çin’le savaşacak ama batı bu bölgeleri gönül rızası ile sömürmeye de devam edecek.

 

Petrol yine aynı firmalarca aynı şekilde çıkarılacak ve dünya pazarlarına sunulacak.Aslan payı batının olacak.Finans sektörü yine aynı kalacak ve küresel sermaye bu ülkelere sıcak para getirip faiz,döviz,borsa üçgeninde katladıkları karları ceplerine koyup gidecek.Bu ülkelerin kalkınması,batı sermayesiyle ortaklık şeklinde olacak,milli sanayi tüketim mallarının üretimi ile sınırlı olacak.Yani milli savunma sanayilerine izin verilmeyecek “Bizden alın” denilecek. ABD ve Rusya bu şekilde dünyayı yönetmeye devam edecek.Plan bu.

 

UYGULAMA

 

Ünlü bir yazar “Ortadoğu’daki bu ayaklanmalar üç yıl önce olsaydı batı ayaklananlara İslamcı terörist derdi” diyor.Ama şimdi batı “Halk İhtilali” diyor ve sokaklara sahip çıkıyor.

Sokaklara çıkanlar KİFAYE isimli internet sitesi tarafından yönlendiriliyormuş.CIA tarafından kurulmuş.Obama da Goggle,Yahoo,Facebook yöneticileriyle toplantılar yapıyormuş.Tunus,Mısır,Libya,Bahreyn,Yemen vb ülkelerden pek çok genç eğitim amaçlı ABD ye götürülmüş ve ülkelerine dönmelerine izin verilmeyenler için Obama devreye girmiş.

 

Gerçek şu ki Ortadoğu ülkelerinin tamamına yakınında ABD üsleri ve askerleri mevcut.Sivil elbiseyle sokağa çıksalar,halkı da çıkarıp kolayca provokasyon yapabilirler.

 

Tunus,Mısır tamam,Libya! Eli kulağında..

Sırada Cezayir,Fas,Yemen.Bahreyn,Ürdün ve S.Arabistan var.

Ortadoğu’daki  bu ayaklanmalar, İsrail de olacak ve Siyonist rejimi yıkacak ayaklanmayla son bulacaktır.

 

PLANIN İKİ ÇIKMAZI

 

1-PAKİSTAN:

 

Nükleer güce sahip tek Müslüman ülke.Bu gücün elinden alınması lazım ama bu NATO askerlerinin Afganistan’daki başarısına bağlı.Afganistan tamamen kontrol altına alınırsa sıra Pakistan’ın kanlı bir şekilde bölünmesine gelecek.İki devlet çıkacak nükleer gücü paylaşamayacak ve batı UAEK ile silahlara el koyacak.Afganistan’ı kontrol altına alamayan batı kara kara düşünüyor.

 

2-İSRAİL:

 

BOP, ABD deki Siyonistlerin 28 İslam ülkesinin hem yönetimlerinin hem de sınırlarının değiştirilerek büyük İsrail’in kurulması,en azından İsrail için bölgesel tüm tehditlerin ortadan kaldırılması projesiydi.

“11 Eylül”, “El Kaide”, “Kıyamet Topu” vs ABD düzmeceleri ile Irak ve Afganistan işgal edildi.ABD başarılı olamadı.Irak ve Afganistan’a sahip olabilseydi İsrail ABD’ye bu 28 ülkenin hepsini de işgal ettirecek ve İsrail’e bağlayacaktı.Büyük İsrail kurulmuş olacaktı.

 

Olmayınca İsrail büyük bir çöküntü yaşadı.Şimdi ABD bu ayaklanmaları İsrail’e “İsrail için bölgesel tüm tehditleri ortadan kaldırıyorum” diye izah ediyor.

Ama İsrail tir tir titriyor.Çünkü ABD ye güvenmiyor ve “bu da Irak ve Afganistan’daki başarın gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi” diyor.İsrail’in bu konuda ABD ye güvenmediğini ise İsrail genel kurmay başkanının “İsrail ordusu yakın gelecekte komşularıyla birkaç cephede birden savaşa girebilir,savunma bütçemizi buna göre belirlemeliyiz” cümlesinden anlıyoruz.

 

Ortadoğu’daki bu ayaklanmalar yakın bir gelecekte İsrail’e sıçrayacak, Siyonist İsrail rejimine karşı Yahudi halkı ayaklanacak ve Siyonistler İsrail’i terk edecek.Ve bunu ABD değil İsrail İşçi Partisi tetikleyecek.

 

VE TÜRKİYE

 

Açıkçası bu plan işimize geliyor. Diktatörlerden temizlenmiş bir İslam Coğrafyasının başına Osmanlı misyonuyla yeniden geçmek.Tüm coğrafyanın demokratik,laik,insan haklarına saygılı,hukukun üstünlüğünü kabul etmiş bir yapıya kavuşması.Üstelik siyonizmden arınmış ve bölgeye intibak etmiş dost bir İsrail.Yetmedi bölgesel bir ekonomik bütünlük,daha çok üretim daha çok refah.Eleştiri yok mu? Var tabii.Bir sonraki yazıda buluşmak üzere.

 

Bu yazı toplam 4722 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.