Operasyona Destek

Operasyona Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, 21 Şubat 2008 günü perşembe akşam saat 19.00’da, Kuzey Irak’a sınır ötesi kara harekâtına, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden destek.

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden yapılan açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için, Kuzey Irak"a bölücü terör örgütü PKK"ya karşı 21 Şubat 2008 günü perşembe akşam saat 19.00"dan itibaren Kuzey Irak"a sınır ötesi kara harekâtının başladığı haberini basından öğrenmiş bulunuyoruz.

Bu nedenle Çubuk şehit aileleri ve gazileri olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütü PKK"ya karşı yapılan sınır ötesi kara operasyonlarını canı gönülden destekliyoruz ve başarılar diliyoruz. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kanı yerde kalmayacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Sınır ötesine yapmış oldukları başarılırı kara operasyonlardan dolayı, başta Genel Kurmay Başkanımız Sayın Yaşar BÜYÜKANIT"a, şu an görevi başında bulunan ve operasyonlara katılan bütün komutan ve askerlerimize başarılar diliyoruz.

Türk Silahlı kuvvetlerinin çok ağır kış şartlarında 10 bin askerimizle birlikte sınır ötesine operasyon yapması, Türk milletinin ve Devletinin gücünü ve cesaretini ortaya koyan bir hareket olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. Bu da dostlarımıza güven, düşmanlarımıza gözdağı vermiştir.

Bu uğurda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah"tan rahmet, yaralı Gazilerimize acil şifalar diliyor, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Çubuk Şehit Aileleri ve Gazileri olarak, gerektiğinde “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her zaman, bu uğurda şehit ve gazi olmaya hazır olduğumuzu,” bir daha belirtmek istiyoruz, dediler.







Zeki AVAN
Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.