Öfke ve Stres Konulu Konferans Verildi

Öfke ve Stres Konulu Konferans Verildi

Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Öfke ve Stres Yönetimi konulu konferans verildi.

Çubuk'ta resmi kurum ve kuruluşları yöneticileri ile pilotlara yönelik, Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Sindel Havacılığın ve Ufuk Üniversitesinin katkılarıyla Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda Öfke ve Stres Yönetimi konulu konferans verildi. Konferansı Stres konusunda Prof. Dr. Salih Battal ve Öfke yönetimi konusunda Dr. Funda Kutlu'u verdiler.

Konferansa Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gürbüz, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşil Tepe, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Çubuk Müftüsü Ali Canpolat, Sinder Havacılık Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Daire Amirleri, Pilotlar, Okul Müdürleri ve Yardımcıları katıldılar.

Öfkenin doğuştan var olduğunu belirten Prof. Dr. Salih Battal, öfkeyle mücadele etmenin önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Salih Battal, iş hayatında ve okullarda yönetici olsun öğrenci olsun öfke ve stresle mücadele edilemediği taktirde başta yorgunluk olmak kaydı ile bir çok hastalıkların meydana gelmesine neden olduğunu belirti. Prof. Dr. Salih Battal Öfkeyle ve stresle mücadele edilemediği taktirde bedene vereceği zararın boyutunun altını çizdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.