YIL-DER'den 7. İstişare Toplantısı

YIL-DER'den 7. İstişare Toplantısı

Yıldırım Ahalisi Derneği olarak 25 Ocak 2008 tarihinde Kızılay Düğün Salonunda düzenlenen 7. istişare toplantısı yaklaşık 500’e yakın üye ve hemşerilerinin katılımı ile yapılmıştır.

Yıldırım Ahalisi Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma derneği her toplantıya bir siyasi parti davet etme geleneğini devam ettirerek, Ak Parti Çubuk İlçe teşkilat başkanı Tuncay Acehan ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr.Mustafa Özden'i istişare toplantısına konuk ettiler.Yıl-Der  Daha öncede MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa GÖKMEN ve BBP Belediye Başkan Adayı Durali SİMSAR"ı toplantılarına konuk etmişlerdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı istişare toplantısında Tuncay Acehan ve Dr.Mustafa Özden söz alarak toplantıya katılanlara projelerini anlattılar.Soru Cevap şeklinde geçen istişare toplantısında Ak parti ilçe Başkanı Tuncay Acehan ve Belediye Başkan adayı Dr.Mustafa Özden  sorunları dinleyerek seçildikleri halde sorunlara çözüm bulacaklarına dair söz verdiler.

 
Yıl-Der yönetim kurulu başkanı Ercan Aslan ise, Üyeleri ile Başkan adaylarını buluşturarak, yörenin ve ilçenin sorunlarını üyelerinin ifade etmeleri için ortam sağlayarak, sorunlara duyarlılık gösterdiklerini, ve sorunların çözümü noktasında vatandaş adına konuların takipçisi olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum