Vişne Festivali'nde toplumsal kaynaşma

Vişne Festivali'nde toplumsal kaynaşma

ÇUBUK' Kuruçay Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7.gerçekleştirilen Vişne festivalinde dostluk ve dayanışma örneği sergilendi.

Kuruçay Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kuruçay Köyünden düzenlediği , Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, AKP Çubuk İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan ve İlçe Yönetimi,İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinop,Yukarı Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden, Sirkeli Belediye Başkanı Mehmet Yurtseven , İl Genel Meclis üyeleri,AKP İl Başkan yardımcısı Nazif Ercan,BBP Çubuk İlçe Başkanı Dursun Varol,MHP İlçe Başkanı Mustafa Gökmen,SP İL Başkan Yardımcısı Resulü Küçük ,Gökçe Kur'an Kursu Öğreticisi Lokman Öztürk ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplumsal Kaynaşmanın en büyük örneğinin sergilendiği festivalde Kuruçay Camii için 500.000 Ytl'ye yakın bağış toplandı.Bir vatandaş ise Örnek bir davranış sergileyerek Kuruçay Köyü Derneğine Sarayköy'den arsa bağışladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ve Ayaş gökler oyun grubunun gösterisiyle devam eden proğram  Çoban grubu ve Kültür Bakanlığı sanatçılarının konseriyle renklendi.

Hediye Çekilişleri ve İkramların ardından vişne festivali son buldu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum