Muhteşem Festival

Muhteşem Festival

Yukarı Çavundur Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği vişne festivali yoğun ilgi ve büyük coşku ile kutlandı...

Festival insanların stant kurarak Yukarı Çavundur Belediyesine özgü olan ekmek ve vişne başta olmak üzere çeşitli ürünlerin satışa sunulmasıyla başladı.

Akşam saatlerine kadar piknik ve alışveriş yapan insanlar akşam ise muhteşem konserle yerlerinde duramadı.


Yoğun ilgi gören festivale AKP Ankara İl Başkanı , AKP ilçe Başkanı , Çubuk Belediye Başkanı , Emniyet müdürü ,Yukarı Çavundur Belediye Başkanı , Çubuk Müftü Vekili Lokman Öztürk ,Esenboğa Belediye Başkanı , Saray Belediye Başkanı ve AKP meclis üyeleri katıldı.


Yukarı Çavundur Belediye Başkanı ise duygularını hemşerilerine festivale katıldıkları için ve bu festivalde emeği geçen sponsorlarına yardımlarından dolayı teşekkür ederek dile getirdi. Festivale telgrafı ile düşüncelerini bildiren Başbakan Recep Tayip Erdoğan' a ise teşekkürlerini sunan belediye başkanı Lokman Özden ilerleyen saatlerde sponsorlarını plaket ile ödüllendirdi.


Daha sonra düşüncelerini belirtmek için sahneye çıkan AKP Ankara İl Başkanı Halis Bilgin , Lokman Özden'e Y. Çavundurun Belde değilde bir İlçe konumuna getirdiği için teşekkürlerini belirtti.

Neşet Ertaş konseriyle devam eden festivalde konser sonrası bütün sponsorlar  gönül  ağası seçildi. büyük ilgiyle izlenen proğram hediye çekilişleriyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum