Müftülükten Şehit Ailesine Yardım ve Ziyaret

Müftülükten Şehit Ailesine Yardım ve Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği Kapsamında Şehit Ailesine Maddi yardımda bulunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği kapsamında Şehit ailesine maddi yardımda bulunuldu. Kapalı Zarf içerisindeki yardım,İlçe Müftüsü  Ali CANBOLAT ve Diyanet Vakfı İlçe temsilcisi Müftülük şef'i İsmail Demirtaş tarafından İlçe Müftülüğünde şehit Babası Muharrem Asrak'a teslim edildi.
 
 
 

Çubuk Müftülüğünde Şehit Babası Muharrem Asrak ile bir araya gelen Müftü Canbolat, bu tür etkinliklerin, şehit ailelerini sevindirdiğini ifade ederek, "Yardımlarından dolayı Diyanet İşleri'ne ve Diyanet Vakfı'mıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Şehit ailelerine yönelik yapılan yardımın Türkiye genelinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülmekte olduğunu belirten Müftü Canbolat, "Bu yardım, Türkiye genelinde bütün il ve ilçelerde yapılıyor. Şehit ailelerine yönelik yardımlar Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından onda birine ve belirlenen ailelerden durumu çok iyi olana değil, durumu zayıf olanlara veriliyor" şeklinde konuştu. Şehit Ailelerine yapılan yardımların verilen hediyelerin onların verdiği değerde olmadığını kaydeden Müftü Canbolat, "Sizlere yapılan yardımlar ve verilen hediyeler sizin bu ülke için vermiş olduğunuz değerin yanında bir hiç kalır. Ama devlet büyüklerimiz de sizlere bazı konularda yardımcı olmak için bu tür hediyeleşmeleri uygun görüyor." dedi. 

Daha sonra Şehit Ailesini evinde ziyaret eden Müftü Ali CANBOLAT, Müftülük Şef'i İsmail Demirtaş ve Merkez Camii Kebir İmam Hatip-i Osman Şahbudak Şehit Fatih Asrak'a ait odayı gezdiler.Merkez Camii Kebir İmam Hatip-i Osman Şahbudak'ın okuduğu Kur'an tilaveti ve Müftü Ali CANBOLAT'ın yapmış olduğu dua ile ziyaret son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum