Müftülük'ten Huzurevine Ziyaret

Müftülük'ten Huzurevine Ziyaret

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğü Süleyman Demirel Huzurevine ziyaret düzenledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Müftüsü Ali Canbolat,İlçe Emniyet Müdürü,Kaymakamlık yazı İşleri Müdürü,Nüfus Müdiresi,Çubuk Vaizi,Camii Kebir İmam Hatipleri ve Müezzini kayyım-ı Süleyman Demirel Huzurevin'de bulunan yaşlıları ziyaret etti.



Burada günün anlam ve önemine değinen İlçe Müftüsü Ali Canbolat "Kutlu Doğum Haftası" nda siz değerli büyüklüremizi unutmadık. Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya geldik." dedi.


Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlanan programda, İlçe Müftüsü Ali Canbolat sözlerine şöyle devam etti "Allah devletimize zeval vermesin diye dua ediyorsunuz. Devletin imkanlarından istifade ederek, burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsunuz. Çocuklarınız sizi ziyaret etmeyebilir. Ancak unutmayın Eden bulur, çocuklarımız için dua edelim, beddua etmeyelim. Müftülük olarak bizden bir isteğiniz olursa biz her zaman hazırız." dedi.


Burada okunan mevlidi şerif , ilahi ve kasideler ile güzel bir gün geçiren huzurevi sakinleri, Gökçedere Kur'an Kursu Müdürü Lokman Öztürk'ün duasına amin dediler.

Ardından Kutlu Doğum Haftası için hazırlanan güller, huzurevi sakinlerine dağıtıldı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.