Microsoft'dan büyük buluş

Microsoft'dan büyük buluş

Pilde artı eksi farkı artık kalmadı. Her ne kadar öncelikli olarak yazılım konusundaki çalışmaları ile ünlü olsa da, Microsoft teknolojinin farklı alanlarında da faaliyetlerini sürdürüyor.

Pilde artı eksi farkı artık kalmadı. Her ne kadar öncelikli olarak yazılım konusundaki çalışmaları ile ünlü olsa da, Microsoft teknolojinin farklı alanlarında da faaliyetlerini sürdürüyor. Fakat bu kez dev firmanın el attığı konu bilgisayar donanımları ile değil, piller ile ilgili. Microsoft'un patentini aldığı son buluşu pillerin eksi ve artı kutuplarının doğru yöne bakacak şekilde yerleştirilme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Firmanın yayınladığı basın bültenine göre AA, AAA, C, D ve CR123 sınıfı pillerde kullanılabilecek olan bu yeni yöntem hem standart, hem de şarj edilebilir piller için uygun olacak. Microsoft'un Instaload adını verdiği bu yeni teknolojinin güvenlik birimleri ve askeri personel için oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra,ev kullanıcıları için de pratik bir çözüm sunuyor.

Vatanın haberine göre, Microsoft Instaload'ın ticari bağlantılarını da şimdiden sağladı bile. Aralarında Duracell, AE ve Black Diamond gibi isimlerin de yer aldığı firmalarla anlaşan yazılım devi, bu yeni teknolojiyi çok kısa bir süre içerisinde kullanıma sunacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.