Mazot Hırsızı Yakalandı

Mazot Hırsızı Yakalandı

Uzun zamandır Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makinelerine dadanan ve mazot çaldığı iddia edilen hırsız yakalandı.

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Aydos"tan alınan bilgiye göre; Fen İşlerine ait iş makinesi hafriyat aldığı Ovacık Köyü mevkiinde bir çok kez mazot hırsızlığına maruz kaldı. Bir çok kez çeşitli tedbirler almamıza rağmen yakalanamayan hırsız veya hırsızlar. Dün gece 22:00 civarlarında alınan bir ihbar üzerine polis ve jandarmanın başarılı ortak operasyonu sonucu şüpheli bir kişi Karagöl Caddesinde yakalandı.

Barboros Mahallesi Karagöl Caddesinde pejo partner arabası ile hızla kaçan E.U.'yu (30) durduran emniyet güçleri, arabasındaki iki bidon içerisindeki mazottan şüphelendi. Bidondaki mazotu nereden aldığını soran emniyet güçlerine cevap veremeyen şüpheli araçta bulunan ruhsatsız silah ve iki bidon mazot ile birlikte gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan E.U, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şüphelinin yakalanması ile rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Aydos,iş makinelerinden  bu güne kadar yaklaşık 2000 litre ye yakın akaryakıt çalındığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.