LG Wink Türkiye'de satışa sunuluyor...

LG Wink Türkiye'de satışa sunuluyor...

LG, “Z Nesli” adı verilen; trend takipçisi, dinamik bir yaşam tarzını benimseyen gençler için geliştirdiği yeni LG Wink Serisi ile mobil iletişimde yeni bir boyut açıyor.

Renkli, dokunmatik ekranlı LG Wink Serisi, her biri tasarımları ve teknolojik özellikleriyle öne çıkan LG Wink, LG Wink Mini ve LG Wink 3G modellerinden oluşuyor.

LG Wink Serisi, sanal QWERTY klavyeleri sayesinde kolay mesajlaşma imkânı sunarken aynı zamanda fiziksel klavyelerin kapladığı alanı da ortadan kaldırıyor. Yatay olarak kullanılabilen klavye, genç kullanıcılara çok daha kolay bir mesajlaşma yöntemi sağlıyor.

LG Wink Serisi, Facebook, Twitter, Myspace gibi sosyal ağlar için optimize edilmiş özel arayüzü ve MSN Live Messenger’a anında bağlantı imkanı sunması ile öne çıkıyor. SMS mesajları ve e-maillerin grup halinde görüntülenmesini destekleyen Wink Serisi, kullanıcıların arkadaşlarıyla temaslarını kesintisiz sürdürmelerini sağlıyor.

 3.5 inç kulaklık, mikroSD hafıza kartı girişine sahip Wink Serisi, müziklerin keyfini doyasıya yaşatıyor. Ayrıca çift renkli stil sahibi tasarımları ve eğlenceli çizgi film stili kullanıcı arayüzleri ile modeller, kendi segmentinde ön plana çıkıyor.

Yeni LG Wink Serisi Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Bookmark and Share

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.