Kuyumculara güvenlik uygulaması

Kuyumculara güvenlik uygulaması

Düğünlerin arttığı Çubuk'ta Çubuk Emniyet müdürü Ali Sinop kuyumcuların güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Çubuk\'ta bulunan tüm sarraflara Saat 20.00\'de dükkanlarını kapatma mecburiyeti getiren güvenlik uygulamasından son derece memnun olduklarını belirten Çubuk'lu kuyumcular Çubuk Emniyet müdürlüğünce görevlendirilen polislerin gözetiminde dükkanlarını kapatıyorlar.


Pazar günleri temizlik bahanesi ile de olsa kuyumcuların kesinlikle açık tutulmasının sakıncalı ve güvenlik uygulamasına ters düşen bir durum olduğunu belirten Çubuk Emniyet müdürü Ali Sinop Ramazan ayında düğünler azalacağı için önümüzdeki yıllarda kuyumcular derneğinin yönetmeliğine uygun düştüğü takdirde Pazar günleri saat 10 ila 16 arasında Çubuk'ta nöbetci kuyumcu uygulamasını başlatabilmek için girişimlerde bulunacağını söyledi.
Kuyumcuların işlerinin yoğunlağu nedeniyle aldıkları güvenlik önlemlerini bundan böyle sürekli olarak sürdüreceklerini belirten Çubuk Emniyet müdürü Sinop" Önümüzdeki hafta yapılacak 4 Ulusal Turşu ve Kültür festivali için Ankara 'dan gelecek olan Çevik kuvvetlerin de desteği ile asayişin en iyi şekilde sağlanması için çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.