Kent Konseyi Hayır Mağazası ihtiyaç sahiplerini giydiriyor

Kent Konseyi Hayır Mağazası ihtiyaç sahiplerini giydiriyor

Çubuk Kent Konseyi tarafından kurulan "Hayır Mağazası", yardıma muhtaç ailelere bayramda giyim yardımı yapacak.

Mağaza'nın yaklaşık 3 aydır faaliyette bulunduğunu söyleyen Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, mağazanın faaliyetleri ile ilçede önemli bir boşluğu doldurduklarını belirtti.

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi başta olmak üzere tüm meclislerinin bu hayır işini sahiplendiğini anlatan Tekaüt, mağazada Kurban Bayramı'na özel muhtaç vatandaşlara kıyafet yardımı yapılacağını kaydetti.

Kadın Meclisi üyeleri tarafından toplanan parayla 20 çocuğa bayramlık elbise alındığını dile getiren Tekaüt, şöyle konuştu:

"Allah razı olsun hem hayırsever esnafımız hem de hayırsever vatandaşlarımız bizlere çok destek oluyorlar. Onlardan aldığımız destekle de biz yardımlarımızı sürdürüyoruz. Özellikle vatandaşlarımız bireysel olarak yardımlarda bulunuyorlar. Talep çok olduğu için gelen kıyafetler ihtiyacı olanlara yetmiyor. Başta çocuk olmak üzere kadın veerkek kıyafetleriyle, mont iç çamaşırı, çorap ve ayakkabı ihtiyacımız çok. Çubuklu esnaflarımızdan bu tür mont, kazak, iç çamaşırı, çorap ve ayakkabı bağışlamak isteyenleri en kısa zamanda bekliyoruz."

Kadın Meclisi olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba ise "İlçemizdeki özellikle bayanları bu hayırlı işe desteğe çağırıyorum. Özellikle bu mübarek günlerde bir kişiyi sevindirmek, onun mutluluğuna ortak olmak hiçbir şeyle ölçülemez ve değeri biçilemez" ifadesinde bulundu.

2mg-20150908-wa0003.jpg2img-20150908-wa0000.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum