Kent Konseyi Başkanı Tekaüt, Kadın Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Kent Konseyi Başkanı Tekaüt, Kadın Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Çubuk Kent Konseyi Başkanı Dr. İsmail Tekaüt, Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı Dr. İsmail Tekaüt,  Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba ve Melahat ve ekibine teşekkür ziyarette bulunan Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, önümüzdeki günlerde yürütecekleri projeler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programın çok başarılı bir program olduğunu söyleyen Tekaüt, programın hem ilçede hem de ilçe dışında büyük ses getirdiğini belirtti. Programla Çubuklu kadınların istenildiğinde neler yapabileceklerinin kanıtlandığını vurgulayan Tekaüt, ’’Be bugün sizlerle bir araya gelmek ve düzenlediğiniz etkinlik nedeniyle tüm Çubuk Kent Konseyi üyeleri ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri adına teşekkür etmek istedim. Gerçekten çok güzel ve başarılı bir program yapıldı. Hem program içeriyle, hem de katılımcı sayısıyla ilçede örnek bir program olduğunu düşünüyorum. Bunun çok güzel geri dönüşleri de oldu. Hepinize tek tek teşekkür ederiz’’ dedi.

Kadın Meclisine çok büyük görevler düştüğünü aktaran Tekaüt, “Önemli gün ve gecelerimizin gerektiği gibi kutlanması ve daha geniş kitlelere ulaşabilmek adına sizlerin çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak bizler Kadın Meclisimizin yapacağı çalışmaların örnek olacağını düşünüyoruz ve her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Çubuk Kent Konseyinin hem üyeleriyle hem de yürütme kurulu üyeleriyle seçkin kişilerden oluştuğunu ifade eden Tekaüt, bugüne kadar gösterilen bu birik ve beraberliğin daha da güçlü bir şekilde devam etmesini isteyerek, ’’Sizlerin ilçemizde çok şeylere önderlik yapacağınızı tahmin ediyorum’’ şeklinde konuştu.  

Kadın Meclisi Başkan Çiğdem Karadağ Soba’da, başarının özverili ve ekip çalışması sonucunda geldiğini söyledi. Kendilerine her konuda destek olan Kont Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ve Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a teşekkür eden Soba, üyelerinin her birinin bir birinden değerli olduğunu ve ilçeleri için var güçleriyle karşılıksız çalışmak için burada olduklarını anlattı. İlçem için bende varım diyen tüm bayanlara kapılarının açık olduğunu vurgulayan Soba, “Bizim başta Allah rızası için daha sonrada ilçemiz için buradayız. Başka bir amacımız ve gayemiz yok. Bu nedenle de tüm ekip arkadaşlarımız var güçleriyle çalışıyor. Ayrıca buradan bize destek olan eşlerimiz ve ailelerimize de teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.    

Daha sonra Tekaüt, kent konseyi kadın meclisindeki üyelerle tek tek tanışarak, düşünce ve görüşleri, faaliyetleri ve bundan sonra yapacakları çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

2img_5861.jpg2img_5863.jpg2img_5870.jpg2img_5872-001.jpg2img_5872-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum