Kayıp Enes Kuyuda Çıktı

Kayıp Enes Kuyuda Çıktı

İstanbul Kartal'da bir su kuyusunda bulunan 3 erkek cesedinden birinin Çubuk'ta yaşayan Enes Arıcı'ya ait olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, 6 Ağustosta Yunus Mahallesi Sanayi Caddesi yanında yıkılan TCDD lojmanlarının harabelerinin bulunduğu boş alandaki bir su kuyusunda bulunun 3 erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında kimliği belirlenemeyen 2 ceset üzerinde inceleme yapıldı.

Bu kapsamda, yaklaşık bir ay önce Çubuk'ta polise başvurarak, oğlunun kayıp olduğunu bildiren Halil Arıcı'dan alınan DNA örneği ile tanınmayacak haldeki cesetlerden birinin DNA örneği örtüştü.

Yapılan inceleme sonucunda cesetlerden birinin Çubuk esnaflarından Halil Arıcı'nın oğlu Enes Arıcı'ya ait olduğu tespit edildi.

Ailesine teslim edilen Arıcı'nın cenazesi Ağılcık'ta toprağa verildi.

6 Ağustosta, Kartal'daki bir su kuyusunda ceset bulunduğu ihbarı üzerine yapılan incelemede, kuyudaki su tahliye edilirken 3 erkek cesedi çıkarılmıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, kuyudan çıkarılan cesetlerden birinin bir süredir kayıp olduğu bildirilen Yaşar Mızrak'a ait olduğu belirlenmiş ancak diğer iki cesedin kimliği tespit edilememişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
54 Yorum