Karagöl ve Gençliğin Hali

Karagöl ve Gençliğin Hali

ilçemizin doğa harikası mesire alanlarından birisi olan Karagöl ve üniversiteli gençlerin hali içler acısı.

Çubuk İlçesinin şüphesiz en güzel doğa harikalarından birisi Karagöl'dür. Ankara'da oturupta Karagöl'ü bilmeyen veya Karagöl'e gelmeyen yoktur. Karagöl'ün güzelliği dillere destandır. Şuan Keçiören Kaymakamı olan 2007 yılında Çubuk İlçesi Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER'de bu güzelliğe hayran olanlardan birisi idi.

2007 yılı içerisinde kendi çektiği fotograflardan oluşan enfes bir Karagöl Fotografları Sergisi'de açmıştı.Geçen haftasonu İlçemizin bu güzelliğini tekrar okuyucularımıza hatırlatmak, ilkbaharın ilkgünlerinde açan çiğdemleri, açan çiçekleri, yer yer kayaları renklendiren kar kalıntılarını, ötüşen kuşları resmetmek için gittiğimiz Karagöl bizim için ve oraya haftanın yorgunluğunu atmaya gelen aileler için çekilmez bir haldeydi.


Aşırı derecede alkol alan kızlı erkekli gençler, yüksek sesle naralar atıyor, birbirlerine su kenarında şakalar yapıyor,herkesi tedirgin ediyordu. Gençlerin pervasız hareketlerine dur diyen kimse yoktu. Baharın havasını tenefüs etmek için gittiğimiz Karagöl'de maalesef alkol kokusundan bu özlemimizi gideremedik.



Çok geç olmadan Karagöl'den sorumlu yöneticilerin, idarecilerin ve Jandarma Komutanlığı'nın Karagöl'e sahip çıkması, Karagöl'ü ailelerin ziyaretine uygun, alkolün tehlike saçmadığı, alkol alınmayan nezih bir mekana dönüştürmesi gerektiği kanaatindeyiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum