İnternet ‘Altın’ Dönemini Yaşıyor

İnternet ‘Altın’ Dönemini Yaşıyor

Tekstil, bilişim ve gıda gibi birçok sektörden sonra altın sektöründe de internetten alışveriş yapanların sayısı gün geçtikçe artarken, Ankara’dan bir firmada ‘altın’ ile E- Ticaret sektörüne girerek yatırımcılara hizmet etmeye başladı.

 

27 milyon kişi ile Dünya’da en çok internet kullanıcısına sahip ilk 15 ülke arasında olan Türkiye’de e-ticaret pazarı her geçen yıl yüzde 75 büyüme göstererek hem cirosunu arttırıyor hem de sektörde yer alan şirketlerin çoğalmasına sebep oluyor.

Tekstil, bilişim, tüketim malzemeleri ve gıda başta olmak üzere birçok sektörde hizmet sunan e-ticaret sitelerine son zamanlarda ‘Altın’ sektörü de katıldı. Sertifikalı altın satan, ziyaretçilerine taksit imkanı sunan, piyasaya göre düşük fiyatlar barındıran sitelere özellikle Anadolu’dan oldukça rağbet var.

Artık bilgisayar ve internet kullanıcıları 7/24 alışveriş yapabilme, mağaza mağaza dolaşmadan ürünleri kıyaslayabilme, evinden ya da işyerinden dışarı çıkmadan ürün satın alabilme fırsatını kaçırmıyorlar.

Ankara’da kurulan ve sektörün lider markalarından biri haline gelen Altınpınarı.com Genel Direktörü Mehmet Özcan,  internette alış veriş yapmanın tamamen dürüstlük ve güven üzerine kurulu olduğunu söyledi. E-ticaret sektörüne hızlı bir giriş yapan ve her geçen gün büyümeye devam eden internetten altın alışverişi, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde pazarın yüzde 20’sine sahip olacağını belirten Özcan, şu bilgileri verdi:

’’Altın sektöründeki 25 yıllık deneyimimizi internete taşıdık. Ankara’nın bağrından çıkan bir firma olarak Türkiye’nin her yerine ulaştık. E-ticarette altın satışlarının önemli bölümünü gram altın, külçe altın ve cumhuriyet altını gibi tasarruf amaçlı ürünler ağırlıklı oluyor. Ancak bunun yanında özel tasarımlar, hediyelik takılar ve birçok farklı seçeneklerde de önemli noktalara gelmeye başladı.’’

’’Altın Almanın En Kolay Yolu’’ sloganıyla gözde markalar arasına girmeyi başardıklarını anlatan Özcan, herkesin sorguladığı ‘İnternetten Altın Alınır mı? ‘ sorusunu ise reklam sloganı olarak seçtiklerini belirtti.  

altin.jpg

Ziyaretçilerinden önce kendilerine ‘İnternetten altın alınır mı?’ ‘Ya da nasıl bir sistem olursa alınır?’ sorularını sorduklarını kaydeden Özcan, bu sorulara verilen cevapları düşünerek sistemlerini geliştirdiklerini ifade ederek, ’’Nasıl internetten bir ayakkabı beğeniyor, kıyaslıyor ve satın alıyorsak, aynı işlemi güvenli altın satışı yapan sitelerden de alabilmeliyiz. Bu nedenle satışa sunulan tüm ürünler sertifikalı, gönderilen kargolar sigortalı, online ürün fiyatı güncellenme takibi, kredi kartlarına 12 ay’a varan taksit seçenekleri, ürünlerde ekonomiklik, farklı kampanya modelleri ve Türkiye'nin her yerine adrese teslim ile birlikte farklı adrese fatura edebilme özelliği ile hediye altın seçenekleri aynı anda bir sitede olduğunda internetten altın almanın en kolay yolu oluşuyor. Tüm bunların yanı sıra düğün, nişan, doğum günü, yıl dönümleri, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günlerde de “ Hediye Altın “ formatıyla ile istenilen ürünü özel tasarımlı paketlerde gönderebilme seçeneği ile rakiplerimizden bir adım öndeyiz.  Bunun için Altinpinari.com şuanda binlerce müşteriye ulaştık’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum