Hayvan Besleyenlere Sıkı Denetim

Hayvan Besleyenlere Sıkı Denetim

Çubuk'ta görüntü ve koku ile mücadele çerçevesinde besicilere sıkı denetim uygulanmaya başlandı

Çubukta meskun mahal içerinde bulunan besi çiftlikleri ve ahırların hayvansal atıklarından kaynaklanan kötü koku ve çirkin görüntülerin giderilmesi için denetimlerin sıklaştırıldığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ""İlçemiz sakinlerini sıkıntıya sokacak ve şehrimizin adına hoş olmayan görüntülere sahne olacak durumların bertaraf edilmesi için Zabıta Müdürlüğümüzce bazı tedbirler alınmış olup, besici esnafımıza sıkı denetimler getirilmiştir.

            Türkiye'nin birçok ilinden büyük olan ve Sosyo-Ekonomik yapısı ile günden güne gelişen güzelleşen Çubuk"umuza bu durum yakışmamaktadır. Belediye olarak bu durumun giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi

Sağlık Gurup Başkanlığı ve Zabıta Müdürlüğü tarafından gösterilen alanlara taşınması için gerekli çalışmalar başlatıldığını belirten Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Orhan Ünal, esnafa gerekli tebligatların gönderildiğini ifade etti. Hayvansal atıkların mahalle sakinleri tarafından değerlendirilmek sureti ile kendi arazilerine dökmeleri veya yakıt amaçlı kullanmak için tasarrufta bulunmalarının da yasak olduğunu söyleyen Ünal, aksini yapanlar hakkında cezai muayede uygulanacağının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.