Hain saldırıya kınama

Hain saldırıya kınama

Çubuk Terör Mağdurları Derneği,Hakkari'nin şemdinli ilçesinde sınır Karakoluna yapılan saldırıyı bir basın açıklamasıyla kınadı.

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN"DEN,

AKTÜTÜN JANDARMA KARAKOLUNA YAPILAN SALDIRIYI KINAMA

15 ŞEHİDİMİZE RAHMET, AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI

 

         Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden yapılan basın açıklamasında;  Hakkâri"nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan PKK"lılar tarafından cuma günü öğle saatlerinde ağır silahlarla saldırmışlardır.

           

            Kahraman askerlerimizin anında cevap vermesiyle de, 23 teröristin etkisiz hale getirilmiştir.
Çatışmalar, akşam karanlığına kadar devam etmiştir. Çatışmalar esnasında bir astsubay, altı uzman erbaş, sekiz erbaş ve er olmak üzere 15 güvenlik görevlisi şehit olmuştur. İki uzman erbaş ile henüz temas kurulamamış bölgede arama faaliyetleri devam ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

           

Vatanımızın bölünmez, bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, sınırın en ücra köşesinde, vatanımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı ve namusumuzu koruyup, beklerken, mübarek ramazan bayramında bile yine bölücü terör örgütü PKK"nın hain saldırısına maruz kalmışlardır.

            Bu saldırıyı kahramanca vatanlarını savunurken şehit düşen, Astsubay Çavuş Hasan ÖNAL"a Piyade Uzman Çavuş Savaş CAN"a, Uzman Çavuş Hasan AYGÖR"a, Komando Çavuş İlhan KÜÇÜKSOLAK"a, Jandarma Uzman Onbaşı Rasim ESER"e, Er Davut İLBAŞ"a, Er Hakkı ARAN"a, Er Ramazan YEŞİL"e, ALLAH"TAN rahmet, yaralılara acil şifalar, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Ayrıca terörden en çok canları yanan bizler,  vatan hainlerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz, bölücülerin kökünün kazınıncaya kadar operasyonlara devam edilmesi istiyoruz.

 

 

 

    

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum