Gezelim Tozalım Bu Akşam Çubuk’u Tanıtacak

Gezelim Tozalım Bu Akşam Çubuk’u Tanıtacak

Kanal A’da yayınlanan ve Gafur Uzuner’in sunduğu ‘Gezelim Tozalım’ adlı programın bu haftaki bölümünde Çubuk tanıtılacak.

Kanal A ekranlarında yayınlanan programda 9. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalinin yanı sıra Çubuk’un değerleri ve ürünleri tanıtılacak.

Gafur Uzuner karış karış Türkiye'yi geziyor; cennet ülkemizin eşsiz güzelliklerini, renklerini, seslerini, insan hikayelerini, yöresel lezzetlerini, halayını, horonunu, zeybeğini, türküsünü, bayramını, düğününü, deresini, tepesini, denizini, takasını samimi ve eğlenceli sunumuyla sizlerle paylaşıyor.

Bu hafta da Çubuk ilçesine misafir olan Gezelim Tozalım ekibi, Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali ile birlikte ilçenin doğal güzellikleri, tarihi yapısını ve kültürünü ekranlara taşıyacak.

Özellikle kış sofralarının olmazsa olmazı meşhur Çubuk turşularının yapılışını izleyiciyle paylaşan Gaffur Uzuner, bu hafta muhteşem doğal güzellikleri, enfes lezzetleri ve keyifli türküleriyle ‘Esenlik Şehri’ Çubuk’tan evlere konuk olacak.

Festivalin içindeki tüm renkleri görebileceğiniz Gezelim Tozalım bu hafta Ankara’nın Parlayan Yıldızı Çubuk'ta...

Gezelim Tozalım 03.11.2013 Pazar günü yani bu akşam 21.15'te Kanal A'da. Ayrıca programın tekrarı 09.11.2013 Cumartesi günü 17.30'da yayınlanacaktır, iyi seyirler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum