Gençlerden Kaymakam Dallı'ya Plaket

Gençlerden Kaymakam Dallı'ya Plaket

Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'yı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı Hakan Bozdoğan ve dernek üyeleri Volkan Bilici, Mehtap Alaçam, İbrahim İğneci ve Mihrimah Yılmaz, Kaymakam Dallı'yı makamında ziyaret ederek, gençlere ve derneklerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Bozdoğan, derneğin kurulduğu günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi verirken, ileriki günlerde yapacakları projelere de destek istediler. Dernek olarak ilçede yaptıkları araştırmalardan da bahseden Bozdoğan, ilçede her yüz gençten 99'unun AB projeleri hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gençler arasında yaptığımız bir ankette ilçemizde ne yazık ki her 100 gençten biri ancak AB projeleri hakkında bilgi sahibi. Biz Çubuk Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak bize destek olunursa gençlerimizi AB projeleri hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Ayrıca 'Hayat Boyu Öğrenme' hakkında gençlerimize ilgili kurumlarca eğitim verilmesini de istiyoruz."

Gençlerle yapılan ankette gençlerin büyük bir spor kompleksi istediğinin de olduğunu vurgulayan Bozdoğan, "Yaptığımız ankette özellikle gençlerimiz ilçemize büyük spor kompleksi istediği ortaya çıkmıştır. Sizin bu konuda bir girişimi olursa gençler adına minnettar oluruz" dedi.

Gençlerin her zaman arkalarında olduklarını söyleyen Dallı, kapısının da sonuna kadar geçlere açık olduğunu söyledi. Dallı, "Ben Kaymakam olarak her zaman gençlerin arkasındayım. Her konuda imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırım. Kurulduğunuz günden bu tarafa çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Gençlere kapım her zaman sonuna kadar açık ve gençlerden gelecek her türlü öneri ve talepleri değerlendirdiğimizi biliniz. Gençler çalıştıkça bizimde çalışma azmimiz daha da çok artmaktadır" diye konuştu.

Kaymakam Dalı, daha sora gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.