Gazi'nin Mutlu Günü

Gazi'nin Mutlu Günü

Güneydoğu Gazisi Halis Aydın'ın oğlu M.Ali Aydın'ın sünnet düğününde şehit ve gazi yakınları biraraya geldi.

Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur için vatani vazifesini yaparken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin 28.05.1997 tarihinde Kuzey Irak’ta düzenlenen sınır ötesi harekâtında bölücü terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen operasyonlara katılmıştır. Operasyonlarda ele geçirilen PKK kampında arama – tarama görevini yaparken teröristlerce döşenen mayına basarak sol ayağını kaybederek gazi olmuştur.

 

            Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN’ın oğlu Mehmet Ali AYDIN’ın Sünnet olması,  yenidünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının olması ve yeni ev almaları nedeniyle şehit babası Ramazan GERGİN, Şehit Babası Ahmet ŞAHİN ve Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle gazilerin evlerinde ziyaret edilerek onura edildiler.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında olan askerlerimizi ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

 

            Bağımsızlığımızın ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler. Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın, Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.

 

Dernek olarak bizler her zaman bir vesile ile şehit ailemizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde birlikte oluyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Unutulmadıklarını ve Unutulmayacaklarını göstermiş bulunuyoruz.

 

Bu nedenle de Güneydoğu Gazimiz Halis AYDIN’ın oğlu Mehmet Ali AYDIN’ın Sünnet olması, yeni dünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının olması, şu an oturmuş oldukları evlerini yeni almaları ve aynı zamanda bu haftanın 19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası olması nedeniyle ziyaret yapmış bulunuyoruz, dedi.

 

Güneydoğu Gazisi Halis AYDIN’da yapmış olduğu konuşmada; “Bizlerin bu mutlu günlerinde de yanımızda bulunup, mutluluğumuzu birlikte paylaşmak amacıyla ziyaret etmeniz, bizleri çok memnun etmiştir. 19 Eylül Gaziler Günün ve haftası içerisinde yapmış olduğunuz bu ziyaretiniz daha da anlamlı olmuştur. Bu günleri görmekten çok mutluyum, vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun.

 

Dernek başkanım ve yönetim kurulu üyelerinin benim bu mutlu günlerimde ve kendi düğünümde de aynı şekil ziyaret ederek bizleri onura etmişti bundan dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.”

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından Güneydoğu Gazisi Halis AYDIN’a, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Eşi Serap AYDIN’a Kuranı Kerim İslam İlmihali, Sünnet olan Mehmet Ali AYDIN’a ile yeni yenidünyaya gelen Yusuf AYDIN isimli çocuklarının birer küçük altın hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.