Gazi'nin Mutlu Günü

Gazi'nin Mutlu Günü

İstanbul'da Karakola Atılan Bombanın patlaması sonucu yaralanan ve gazilik ünvanı alan S.Ali Güngör Çocuklarının sünnet düğününde dostlarıyla sevincini paylaştı.

“Vatanım için bedenimin bir parçası değil, canım da feda olsun” “iki evladım da, bu vatana feda olsun,” “evlatsız yaşanır ama vatansız yaşanmaz”

Gazi Seyit Ali GÜNGÖR Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, 01.03.1998 tarihinde usta birliği olan İstanbul Küçükköy Jandarma Karakolunda vatani görevini yaparken gündüz içtima sırasında PKK"lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu her iki bacağından yaralanmış ve sağ bacağı kırılmıştı.
Unvanların en güzellerinden birisi olan GAZİLİK unvanına kavuşup, uzun zaman Ankara Mevki Hastanesinde tedavi olduktan sonra yarım kalan vatani görevini tamamlamak üzere 06.08.1998 tarihinde birliğine katıldı.

Gazi Seyit Ali GÜNGÖR"ün oğulları Mustafa ve Emirhan GÜNGÖR"ün Sünnet düğünlerine, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sünnet düğününde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında olan, Askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

“Bağımsızlığımızın ve Vatanımızı sevmemizin bir bedeli var.” “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile” “Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler.” “Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız” dedi.

Gazi Seyit Ali GÜNGÖR de yapmış olduğu konuşmada; “Bu günleri görmekten çok mutluyum,” “Vatanım için bedenimin bir parçası değil, canım da feda olsun” “iki evladım da, bu vatana feda olsun,” “evlatsız yaşanır ama vatansız yaşanmaz,” dedi.”

Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Seyit Ali GÜNGÖR"e, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Eşi Ayşe GÜNGÖR"e Kuranı Kerim, Sünnet olan Mustafa ve Emirhan GÜNGÖR"e de Küçük altın hediye etti.

Gazi Seyit Ali GÜNGÖR"ün sekiz sene önce kendi düğününde de aynı şekilde dernek başkanı Zeki AVAN tarafından çeşitli hediyeler verilerek dernek adına tören yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.