Gaziler'in Mutlu Günü

Gaziler'in Mutlu Günü

Hürriyetimizin, Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler”.

Gazi Hasan Yalama ve Gazi Abdurrahim Elaldı'da vucutları'nın bir parçasını bu vatan için feda ettiler.Yani onlar artık gaziydiler.Bugün onlar'ın mutlu günüydü.Çünkü kendileri gibi bu vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda edecekleri evlatları'nın mutlu günüydü.Bu mutlu gün'de şehit Aileleri ve Şehit Aileleri derneği onları yalnız bırakmadı.

GAZİ HASAN YALAMA’NIN MUTLU GÜNÜ

Gazi Hasan YALAMA, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin huzur ve refahı için 09.10. 1989 tarihinde Mardin İli Nusaybin ilçesi Serinkaya Mevkiinde Bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada yaralanarak GAZİ olmuştur.
Gazi Hasan YALAMA’ın kızı Tuğba YALAMA ve İbrahim AKTAŞ ile evlendiği düğüne, Akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk İlesi Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Düğünde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum.

Hürriyetimizin, Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerinin birer parçaları ile ödediler, Her zaman Şehit Aileleri ve Gazilerimizin yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni gençlere yeni evlere ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Gazi Hasan YALAMA da yapmış olduğu konuşma da; “Bu günleri görmekten çok mutlu olduğunu, Vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun,” dedi.

Dernek başkanı Zeki AVAN; Yeni evlenen çiftlere, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Kuranı Kerim ve Küçük altın hediye etti.




GAZİ ABDURRAHİM ELALDI’NIN MUTLU GÜNÜ

“Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın, Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.”

Gazi Abdurrahim ELALDI Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin huzur için 22.11.1993 tarihinde geçici görevle gittiği Şırnak’ta arazi arama ve tarama görevi sırasında PKK’lı bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayına basarak sağ ayağının yarısı kopmuştur. Aynı patlamada kulak zarı patlayarak Gazi olmuştur.

Gazi Abdurrahim ELALDI’ın oğlu Burat Can ELALDI’ın Sünnet düğününe, Akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler ve Çubuk İlesi Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düğünde, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum. Şuan görevi başında olan, Askerlerimizi ve tüm güvenlik görevlilerimize başarılar diliyorum.

 


Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var. “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler”. “Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın, Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.”dedi.

Gazi Abdurrahim ELALDI’da yapmış olduğu konuşmada; “Bu günleri görmekten çok mutluyum, Vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun” Dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Abdurrahim ELALDI’Ya, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Eşi Filiz ELALDI’ya Kuranı Kerim, Sünnet olan Burat Can ELALDI’ya da Küçük altın hediye etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum