Gazi Alper Kür'ün Mutlu günü

Gazi Alper Kür'ün Mutlu günü

Bingöl İli Yedisu İlçesinde düzenlenen oprasyonda mayın patlaması sonucu iki gözünü kaybeden Teğmen Alper Kür dünya evine girdi.

Güneydoğu Gazisi Alper KÜR; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, Bingöl İli Yedisu İlçesinde Jandarma Teğmen olarak görev yaparken, 06.06.2006 günü bölücü terör örgütü PKK"ya karşı operasyon düzenlenen operasyonda PKK"lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı araç mayınının patlatılması sonucunda iki gözünü kaybederek, unvanların en güzellerinden birisi olan GAZİLİK unvanına kavuşmuştu.

Gazi Alper KÜR, Zeynep ARDA ile 19.07.2008 günü saat 14.00"de Çubuk pembe köşk düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler. Gazi Alper KÜR"ün düğününe, akrabaları, davetli misafirler, komşuları, şehit aileleri, gaziler, Çubuk ilçesi terör mağdurları derneği yönetim kurulu üyeleri, aynı olayda gazi olan silah arkadaşları, komutanları ve belediye başkanı katıldı.

Gazi Alper KÜR"ün nikâhını Çubuk belediye başkanı Âdem TUĞLUCA kıyarken, birlik komutanlarının nikâh şahitliğinin yaptığı düğünde duygulu anlar yaşandı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları derneği adına, Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Alper KÜR"e, Şehit ve Gaziler Panosu, Türk Bayrağı, Eşi Zeynep ARDA"ya Kuranı Kerim ve Küçük altın hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum