Gaspçı Bu kez Kaçamadı

Gaspçı Bu kez Kaçamadı

Benzin istasyonundaki görevlinin parasını gasp eden sabıkalı gaspçıyı kiraladığı otomobil ele verdi. H.K. 5 saat sonra yakalandı.

Benzin istasyonunda kuru sıkı tabanca ile gasp yapmaya kalkışan 21 yaşındaki H.T."yi kiraladığı otomobil ele verdi.

SİLAHLA YERE YATIRDI

Çubuk"ta kiraladığı otomobile 10 YTL"lik benzin almak için önceki gece Çağrı Petrol"e giden H.T., petrol istasyonunda görevli bulunan nöbetçi Mağruk Aktaş"ı sabaha karşı 04.00 sıralarında kaldırdı. H.T., bu sırada görevlinin dışarı çıkmasından faydalanıp, başını atkı ile örttükten sonra, belindeki kuru sıkı tabancayı çıkarttı ve görevlinin yere yatmasını istedi. Gaspçı, benzin istasyonu çalışanı Mağruk Aktaş"dan ayrıca 100 YTL vermesini istedi. Yere yatırdığı Mağruk Aktaş"a kuru sıkı tabancası ile iki el ateş eden zanlı, daha sonra kiraladığı otomobile binerek kaçmaya çalıştı.

POLİS HEMEN BULDU

Kendisine sıkılan tabancanın kuru sıkı olduğunu farkeden benzin istasyonunun pompa görevlisi 30 yaşındaki Mağruk Aktaş, "Bana silah sıkan zanlı panikleyip kaçttıktan sonra kalkıp, durumu polise haber verdim" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı inceleme sonunda kiralanan otomobilin plaka numarasından yola çıkarak, aracın sahibini buldu. Bu sayede otomobili kiralayanı bulan polis, yaptığı takip sonucu zanlı H.T."yi 5 saat sonra ilçede saklandığı yerde yakaladı.

Yılmaz ÇAMDALI/ÇUBUK (DHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum