Gasp edilen çekle yakalandı

Gasp edilen çekle yakalandı

Gasp edilen çekle yakalandı Gönen’de bir ay önce öldürülen fabrika sahibinden gasp edilen çekleri tahsil etmeye kalkan veteriner kliniği sabihi Çubuk’ta polis tarafından yakalandı.

ÇUBUK"ta bir veteriner kliniğinin sahibi olarak görünen A.V. Balıkesir"in Gönen ilçesine bağlı Sarıköy"deki fabrikasında öldürülen 50 yaşındaki İşadamı Özkan Özer"den gasp edilen çekleri Çubuk"ta tahsil etmeye kalkınca yakalandı.

Haraç vermediği için

Gönen Sarıköy"de 5 Ağustos 2008 sabahı Çeltik Fabrikası ve Özer Gıda"nın sahibi Özkan Özer"i yeterli haraç vermediği iddiası ile işyerinde tabanca ile vurarak öldüren ve yüklü miktardaki çeki gasp ettikleri belirlenen sabıkalı zanlılar R.A. ve E.K. adlı vatandaş, jandarma tarafından yakalanmıştı.

Çekler dolaylı geçti

Özer"e ait 2 milyon YTL tutarındaki çeki araştıran banka müdürünün polise haber vermesi sonunda Çubuk Emniyet Müdürlüğü"nde gözaltına alınan A.V., gönderildiği Gönen"de jandarmaya verdiği ifadesinden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı A.V."nin "Benim paraya ihtiyacım yok. Bu çekler elime dolaylı geçti. Çubuk"ta 70 milyon YTL"lik mısır tarlam var" diye ifade verdiği öğrenildi.


Yılmaz ÇAMDALI / DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum