Eşini Bıçakla Yaraladıktan Sonra Kendini Baraj Sularına Bıraktı

Eşini Bıçakla Yaraladıktan Sonra Kendini Baraj Sularına Bıraktı

Başkentin Akyurt ilçesinde tartıştığı Suriyeli eşini bıçakla yaraladıktan sonra kaçan kişinin cesedi, Kavşakkaya Barajı'nda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Akyurt'un Kızık Mahallesi'nde ikamet eden Ayhan Ardıç (30), 5 ay önce evlendiği öğrenilen Suriye uyruklu eşi Dalia Samiha ile tartıştı. Suriye'ye gitmek istediğini söyleyen eşi Samiha'yı tartışmanın büyümesi üzerine vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan Ardıç, daha sonra polise yakalanmamak için olay yerinden kaçtı. Yaralı Semiha, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulans tarafından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Şartlı tahliyesi bulunduğu gerekçesiyle polisten kaçan Ardıç'ın ise otomobiliyle Çubuk'un Durhasan Mahallesi yakınlarındaki Kavşakkaya Barajı'na giderek kendini baraja attığı belirlendi.
Yaklaşık 2 gündür aynı noktada durduğu bildirilen otomobilden şüphelenilmesi üzerine, durum jandarmaya bildirildi.

Jandarma ekipleri otomobilde ve çevrede yaptıkları incelemenin ardından AnkaraBüyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Baraja gelen itfaiyeye bağlı dalgıçlar, gölde yaptıkları aramada Ardıç'ın cesedini buldu.Sudan çıkartılan Ardıç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Yaralı Semiha'nın ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.