Ergenekon film oluyor!

Ergenekon film oluyor!

Ergenekon ilişkileri film olacak. Üstelik de ödüllü bir yönetmen çekecek.

Para ve çıkar uğruna çevrilen dolapları, devlet içindeki mafyalaşmayı, yozlaşan insan ilişkilerini anlatan ve birçok ödül alan "Filler ve Çimen" filminin yönetmeni Derviş Zaim, Ergenekon"un filmini yapma fikrine sıcak bakıyor.

Derviş Zaim, 2000 yılında çekilen ve başrollerinde Ali Sürmeli, Sanem Çelik, Bülent Kayabaş gibi oyuncuların rol aldığı Filler ve Çimen filmini yapmış bir yönetmen olarak Ergenekon"un da ilgisini çektiğini belirtti.

Habertürk"te Balçiçek Pamir"in konuğu olan Derviş Zaim, Türkiye"de son dönemde yaşanan siyasi süreçle ilgili olarak "Ergenekon da sizi besleyecek mi? filmini yapmayı düşünür müsünüz?" sorusuna "Olur niye olmasın. Filler ve Çimen"i yapmış bir insan olarak Ergenekon tabi ki ilgimi çekiyor. Ama burada boyutta farklılıklar olacak. Orada üç aşağı beş yukarı anlatmaya çalıştığımızın metnini görüyorsunuz. Ama eğer sıcağı sıcağına Ergenokon yapılır mı diye soruyorsanız toz dumanın yatışması lazım." Cenneti Beklerken ve Nokta"dan sonra şu anda üçlemenin üçüncüsünü yapmakla uğraştığını da belirten Derviş Zaim, Osmanlı mimarisiyle ilgili bir film olacağını ve filmin İç Anadolu"da çekileceğini söyledi.

filmlerimi halkla birlikte izlerim
Bir filmi yaptıktan sonra en büyük heyecanı galada yaşadığını belirten Derviş Zaim, bir başka heyecanı da sinema salonlarına gidip kimseye görünmeden izleyici ile birlikte filmi izlemek olduğunu belirtti. Zaim, "Daha kıyıda köşede bir sinemaya ya da merkez bir sinemaya giderim. İnsanlar nerelerde tepki veriyorlar buna dikkat ederim. İnsanlarla birlikte filminizi izliyor olmak zevk katsayısını da arttırıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.