Engelliden Kaymakama Anlamlı Hediye

Engelliden Kaymakama Anlamlı Hediye

Çubuk Sevgi Çocukları Spor Kulübü Derneği sporcusu Cihan Berk aldığı madalyonu Engelliler Gününde Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'ya hediye etti.


Çubuk Aşağı Çavundur Mahallesinde bulunan Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren, Çubuk Sevgi Çocukları Spor Kulübü Derneği sporcusu Cihan Berk aldığı madalyonu Engelliler Gününde Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'ya hediye etti.



Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Çubuk Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ve Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'yı makamlarında ziyaret ettiler. Ziyarete Çubuk Sevgi Çocukları Spor Kulübü olarak Denizlide zihinsel engelliler için yapılan Türkiye Atletizmi Şampiyonasına katılan ve 200 m de 1. olan Dilek Özdemir (21), 100m de 3.olan Cihan Berk(21), 100m 4.olan Kudret Yalçın, Okul Müdür Vekili Kemal Ünsal ve öğretmenleri katıldılar.



Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'nın öğrencilere çeşitli hediyeler verdiği sırada, Cihan Berk'in cebinden çıkarttığı Denizlide zihinsel engelliler için yapılan Türkiye Atletizmi Şampiyonasından aldığı madalyonunu Kaymakam Meftun Dallı'ya hediye etmesi Meftun Dallıyı duygulandırdı. Benimde bir madalyonum oldu diyen Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı şunları söyledi;'' Bu güne kadar aldığım en anlamlı ve en güzel hediye Cihan Berk kardeşimizin verdiği hediyedir. Denizlide yapılan Türkiye Atletizmi Şampiyonasına katılarak alnının teriyle aldığı bu madalyonu, kendi düşüncesi ile şahsıma vermesi beni çok duygulandırmıştır.'' Dedi



Önce hayal etmek gerektiğini ve düşünülen hayalin üzerine çalışmalar yapmak gerektiğini hatırlatan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, sözlerine şöyle devam etti;'' İlçemizde son zamanlarda eğitimde önemli başarılar sağlandığını görmek bizleri son derce mutlu etmektedir. Yaşanan başarıların öncülüğünü yapan Başta Milli Eğitim Müdürüne, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Önce hayal etmek lazım ve hayal edilenler hakkında çalışmalar yapmak lazım. Azim ve cabadan sonra dünyada başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Engelli insanlarımızın, engelli olmayanlarla aynı şartlarda aynı durumlarda yaşamları için her türlü tedbir alınması gerekmektedir. Ülkemizde son yıllarda bu konuda da ciddi anlamda çalışmalar yapılmaktadır. Engelli insanlarımıza yaşantılarında farklı olduklarını hissettirmemeliyiz. Onların yaşantılarını kolaylaştıracak düzenlemeler yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum''dedi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.