Endüstri Meslek Lisesinin Bahçesi Ağaçlandırıldı

Endüstri Meslek Lisesinin Bahçesi Ağaçlandırıldı

Çubuk Endüstri Meslek Lisesi bahçesine ve çevresine Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği katkıları ile ağaçlandırma yapıldı.

Ağaçlandırma törenine Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Okul Müdürü Mehmet Saat, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mali ve İdari İşler Müdürü Sabahat Kurt, Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Yaklaşık 1,50 m boyunda sedir ağaçlarının dikiminin yapıldığı törende konuşan Başkan Özden, Türkiye'de gittikçe ''yeşilin insan hayatından çıktığını'' belirtti. Ormanların azalmaya başladığını, ormanları insanların yok ettiğini kaydeden Özden, bunun da çeşitli felaketlere yol açtığını ifade etti.

     Özden, ormanın ve ağaçların insanlar ile diğer canlılar için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, bu konuda bilinçlendirmenin öğrencilik çağlarında yapılmasının faydasını dile getirdi. Özden, yapılan etkinlikle çocuklara tabiat ve toprak sevgisini aşılayan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğine destekleri için teşekkür ederek, bu tür ağaçlandırma kampanyalarına herkesin destek vermesini istedi.

     Konuşmalardan sonra Özden ile Saat, çocuklarla birlikte ilk fidanı dikti. Ağaçlandırma töreninden sonra bir süre öğretmenler odasın da öğretmenler ile sohbet eden Başkan Özden, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.