En Ucuz Tek Taş 45 Ytl

En Ucuz Tek Taş 45 Ytl

14 ŞUBAT Sevgililer Günü nedeniyle pırlanta ve altın sektöründe rekabet hızlanırken, indirimler sayesinde tek taş yüzüğün fiyatı 45 YTL’den başlıyor,


14 ŞUBAT Sevgililer Günü nedeniyle pırlanta ve altın sektöründe rekabet hızlanırken, indirimler sayesinde tek taş yüzüğün fiyatı 45 YTL"den,Tek taş pırlanta yüzüğün fiyatı ise 150 YTl'den başlıyor.

Sevgililer Günü"ne özel pırlanta ürünlerinde yüzde 30 indirim ve Bazı kuyumcular'da kredi kartına 12 ay taksit imkanı da var. Kalp şeklindeki pırlanta kolyeler de 250 YTL ile 4 bin YTL arasında değişiyor. Gümüşçüler de altın ve pırlantaya yüksek ücretler ödeyemeyecek durumda olan sevgililere alternatif oluyor. Camdan yapılmış taşların kullanıldığı tek taş gümüş yüzükler 20-75 YTL arasında satılıyor. Sevgililer Günü"nde gülün tanesi 10-15 YTL arasında satılacak, karanfil 5 YTL, kasımpatı demeti 15 YTL.

Esnafın umudu
KÜÇÜK esnaf 2008 yılında umduğu satış rakamlarını elde edemedi. Çubuk'ta Kuyumculuk yapan Mert Kuyumculuğun sahibi Berkan Mert , “Umudumuz Sevgililer Günü"nde” dedi. Mert , şöyle konuştu: Çoğu firma yüzde 70"e varan indirim yaptı. Kredi kartına taksitler 12 aya kadar çıktı. Hediyeler filan da vererek bu sayede biraz olsun iş yapar durumdayız..Yoksa piyasanın durumu malum.Kış ayı olması ve Ekonomik sıkıntılar nedeni ile diğer sektörler'de faaliyet gösteren esnaf arkadaşlar'da zor durumdalar.Özel günler sayesin'de en azın'dan azda olsa piayasaya bir hareketlilik geliyor"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum