Çubuk’ta Trafik Zor İşliyor

Çubuk’ta Trafik Zor İşliyor

Ankara Büyük Şehir Asfalt ekiplerinin Çubuk’un Cadde ve sokaklarına ve özellikle Ankara – Çubuk yolu olan ana caddeye asfalt atması nedeni ile kapatılan bulvarda trafik zor işliyor.

Ankara Büyük Şehir Belediyesi Asfalt ekiplerinin Çubuk"un Cadde ve sokaklarına ve özellikle Ankara – Çubuk yolu olan ana caddeye asfalt atması nedeni ile kapatılan Ankara bulvarında trafik zor işliyor.
Asfalt atılan ana yolda zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşuyor ve bu durum araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Tek yol olarak işleyen trafikte, araç sürücüleri karışık bir şekilde hareket etmek zorunda kalıyorlar.


Trafiğin karışıklığından nasibini alan vatandaşta, yolların hemen bitirilmesi taraftarı. Tek yol da iki taraftan gelen araçlar yüzünden, karşıdan karşıya geçen vatandaşın dikkatli olmaları gerekiyor. Ana yolun biran önce bitirilmesini isteyen ilçe halkı;“Yollar doğal gazın döşenmesinden dolayı bozulmuştu. Biraz bu sıkıntıya katlanacağız. Yol böyle eski halinden daha güzel oluyor” dedi.
Asfalt çalışmalarının en kısa zaman da bitirileceğini dile getiren yetkililer; “Biz elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı hızlı yapmaya çalışıyoruz. En kısa zaman zarfında da çalışmalarımızı tamamlayıp, yolu kullanılır hale getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum