Çubuk'ta Taksici Cinayeti

Çubuk'ta Taksici Cinayeti

Aracına Müşteri olarak binen kişiler tarafın'dan bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü bugün toprağa verildi.

      Yukarı Çavundur Beldesi yolu üzerinde bulunan Tahtayazı Mahallesi yakınlarında boğazı falçata ile kesildikten sonra aracı yakılan ve ölüme terkedilen taksici Recep Okumuş"un cenazesi gözyaşları içinde defnedildi. Recep Okumuş"un gece 00.30 sıralarında eski çalıştığı taksi durağındaki bir arkadaşına telefon ederek, "İş aldım, Çubuk"a gidiyorum" dediği öğrenildi. Öldürülen Okumuş"un aracına gece müşteri olarak 2"si bayan 3 kişinin bindiği tespit edildi. Etlik Doğumevi taksi durağından binen 3 kişiden birinin "Paramız yok, bizi 20 YTL"ye Sincan"a götürür müsün?" dediği, öldürülen taksi şoförü Recep Okumuş"un ise kabul ettiği öğrenildi.

BOĞAZI KESİLDİ

Taksici Recep Okumuş, Çubuk"un Tahtayazı Köyü yakınlarında aracına binen 3 kişi tarafından boğazı falçata ile kesilip, göğsüne bıçak darbeleri saplandı.

Taksici esnafı, aynı günün sabahı durağa gelmemesinden şüphelendikleri arkadaşları Okumuş"un durumunu polis ve jandarmaya haber verdi. Çubuk Jandarması, taksici Recep Okumuş"un Tahtayazı Köyü yakınlarında bir arazide otomobilinin içinde cesedi ile karşılaştı. Jandarma, taksici Okumuş"un katillerini biran önce ele geçirmek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum