Çubuk'ta Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çubuk'ta Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çubuk Belediyesince bu yıl ilk defa düzenlenen Ramazan etkinliklerine halk ilgi gösteriyor.

Atatürk Parkında gerçekleştirilen 'Çubuk'ta Ramazan Akşamları' etkinliği kapsamında semazen ve neyzen taksimleri, tasavvuf konserleri, Hacivat-Karagöz gösterileri yapılıyor.



Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikle, Ramazan ayının Çubuk'ta dolu dolu yaşandığını bildirdi. Çubuk'un son yıllarda yapılan alt yapı yatırımlarıyla daha da çok gelişip güzelleşeceğini kaydeden Başkan Özden, ortaya çıkacak başarının birlikte hareket etmekten kaynaklandığını ifade etti. Bütün vatandaşları Ramazan etkinliklerini izlemeye davet eden Başkan Özden, ''Belediye olarak halkımızın Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmesi için böyle etkinlikler düzenledik''dedi.


Çubuk Belediyesi tarafından bu yıl ilki yapılan Ramazan etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken programa yoğun bir katılım gerçekleşti. Atatürk Parkında yapılan etkinliklere katılan vatandaşlar düzenlenen etkinlikleri izleyerek keyifli anlar geçirirken, şiir sunumları, konserlerin yer aldığı şenlikte çocuklar arasında yapılan yarışmalara ilgi büyüktü.


Dört gün boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde semazen gösterileri, neyzen taksimleri, tasavvuf konserleri Hacivat -Karagöz gösterileri de yapılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan oyun alanlarında çocuklar için şişme oyun grupları hizmet verirken, patlamış mısır ve pamuk şeker ile futbol ve basketbol topu ücretsiz olarak dağıtılıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.