Çubuk’lu 2008’den Ne Bekliyor?

Çubuk’lu 2008’den Ne Bekliyor?

Yakın geçmişte Büyükşehir sınırları içersine giren Çubuk için oldukça büyük beklentiler olmuştu. Birçok konuda hamleler yaparak sıçrayacağı belleklerimize yerleşmişti.

Geride bıraktığımız 2007 içersinde birtakım adımlar atıldı. Ancak Çubuk"un dinamizmine ve konumuna göre bu atılan adımların yeterli olmadığı görülmekte.

2007"de doğalgaz çalışmalarının başlaması ilçede büyük bir heyecan oluşturmuştur. 2008 içerisinde çalışmaların bir an önce bitirilmesi vatandaşı oldukça memnun edecektir.

2007"de TOKİ ile ilgili yapılan çalışma sadece anket boyutunda kalmıştır. Türkiye"de toplu konutun yapılmadığı çok nadir yerlerden biri Çubuk olmuştur. 2008 de toplu konutla ilgili çalışmaların bir an önce başlaması Çubuklunun beklentileri arasındadır.

Ankara- Çubuk arası otobüs yolculuğu insanımızı bıktırmıştır. İnsana değer veren bir anlayışın yansıması olarak bu çilenin bir an önce sona ermesi gerekmektedir. Çubuklular EGO otobüslerinin 2008 de ilçemize teşrif etmesini beklemektedirler!

2008 yılında, özellikle perşembe günleri büyük sorun olan trafik keşmekeşine bir çözüm getirilmesi zaruridir. Ayrıca var olan otogarın şehir dışına çıkarılması gerekmektedir. Var olan otogarın yerine de çağdaş standartlarda bir pazaryeri yapılması ilçemiz halkına büyük bir hizmet olacaktır.

Çubukluların rahat alışveriş yapabilmeleri ve gezebilmeleri için Sakarya"ya benzer trafiğe kapalı mekânların oluşturulması yine vatandaşın 2008 beklentileri arasındadır.

Başlatılan hastane inşaatının 2008 içerisinde bitirilip hizmete açılması Çubuk"a büyük bir katkı sağlayacaktır.

2007 de sürekli olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü değişmesine kurban giden Anadolu Öğretmen Lisesi"nin bu sene hizmete açılması eğitim adına ilçemiz için yapılacak en güzel hizmetlerden biri olacaktır.

(FEN AJANS)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum