Çubuk Sünnet Şölenine Hazırlanıyor

Çubuk Sünnet Şölenine Hazırlanıyor

500 çocuğu sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımı attıracak Çubuk Belediyesi 15. Geleneksel Sünnet Şöleni’ne hazırlanıyor. 13 Temmuz Pazar günü saat 19:00 da Çubuklular Atatürk Parkında buluşuyor.


Çubuk Belediyesi 15. Geleneksel Sünnet Şölenine hazırlanıyor. 13 Temmuz Pazar günü saat 19.00"da Atatürk Parkında gerçekleştirilecek şölende sevilen sanatçılar Adem Aydaş ve Ahmet Yılmaz konser verecek.

SÜRPRİZ HEDİYELER

Şölende ayrıca, sünnet olan çocuklarla ailelerine sürpriz hediyeler verilecek. Palyaço ve animasyon gösterileri ile davetliler keyifli saatler geçirecekler.

500 ÇOCUK ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Çubuk Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 500 çocuğu ücretsiz olarak hijyenik ortamda sünnet ettirmeye başladı. Yaklaşık 5 gün sürecek sünnet kesimlerinin tamamlanmasının ardından sünnet olan çocukların ve ailelerinin katılımıyla birçok etkinlik yapılacak.

SÜNNET ELBİSELERİNİ BELEDİYE KARŞILADI

Randevu usulüne göre uzman doktorlar ve sağlık ekipleri eşliğinde sünnet işlemlerinin gerçekleştirileceği, çocukların sünnet kıyafetlerini de Çubuk Belediyesi karşıladı. Sünnet olan çocukların papyonundan, maşallahına, ayakkabısından şapkasına, gömleğinden asasına kadar A"dan Z"ye her şeyi yine Çubuk Belediyesi tarafından karşılandı. Sünnet işlemlerinin ardından aracı olmayan aileler belediyeye ait araçlarla evlerine kadar bırakılacak.

BAŞKAN TUĞLUCA ÇUBUKLULARI ŞÖLENE DAVET ETTİ

Başkan Adem Tuğluca, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sünnet olacak çocuklara elbise dağıtımı yapılırken yaptığı açıklamada tüm Çubukluları 15. Geleneksel Sünnet Şölenine davet ederek, şunları söyledi “Belediye olarak 15 yıldır sünnet şöleni düzenliyoruz ve bunu geleneksel hale getirdik. Bu yıl da 500 yavrumuzu hijyenik bir ortamda sünnet ettireceğiz. 13 Temmuz tarihinde de sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz. Tüm Çubukluları şimdiden Adem Aydaş ve Ahmet Yılmaz"ın konserine davet ediyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum