Çubuk Heyeti Sabinov'da

Çubuk Heyeti Sabinov'da

Çubuk‘tan Slovakya‘nın Sabinov Şehrine giden Çubuk Belediye Baskanı Adem Tugluca, Meclis Uyeleri ve is adamlarindan olusan heyet Slovakya‘yı daha iyi tanımak için Uçak seferini iptal ederek trenle ülkeyi bastan sona gezdiler.

Cubuk Belediye Baskanı Adem Tugluca ve beraberindeki heyet Turkiye"den Slovakya"nın Baskenti Bratisliva"ya inerken sehrin ve arazinin yapisindaki düzgünlük ve doğal harikasına hayran kalarak ülkeyi daha iyi incelemek istediler. Slovakya"nin dogal, ekonomik, sosyal ve kültürel yapisini daha detayli incelemek ve beraberindeki heyetle Ülkemiz ve İlçemiz için yapılabilecekleri masaya yatirmak için hava yolu ile yapilacak seferi iptal ederek tren yolu ile seyehat etmeye karar verdiler.


Yolculuk boyunca işadamlari ve meclis üyeleri ile her detayı inceleyen Baskan Tugluca seyahatin bu şekliyle daha cok verimli oldugunu belirtti. Heyette bulunan işadami Sabri Kocada iş dalına giren inşaat sektörü ve tuğla üretimi konusunda seyahatin, bu gune kadar yaptığı en verimli seyehat oldugunu belirtti.


H.Yiginer Sabinov

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum