Çubuk Haber Büyümeye devam ediyor

Çubuk Haber Büyümeye devam ediyor

Basın ahlakı ve gazetecilik temellerini kendine ilke edinen ve bunu uygulayan Çubuk Haber, sağlam kadrosu, dürüst yazarları ve en önemlisi Çubuk'un gerçek sesi olarak görevini sürdürüyor.

Yaklaşık iki yıldır Basın ahlakı ve gazetecilik temellerini kendine ilke edinen ve bunu uygulayan Çubuk Haber , sağlam kadrosu, dürüst yazarları ve en önemlisi Çubuklu'nun gerçek sesi olarak görevini sürdürüyor. İşte tüm bu yaşananlar, değişimler ve yeniliklerle Çubuk Haber yerel Haber siteleri arasında en çok okunan haber sitesi olmanın haklı gururunu yaşıyor.

 Sizlerle düşünen, sizlerle ağlayan, sizlerle gülen Çubuk menfaatlerini her zaman ön planda tutan, yerelde Çubuk'un hakkını sonuna kadar savunan, ilçede yaşayan her insanımızın sıkıntılarını dile getiren Çubuk Haber sizlerin destekleri ile büyümeye devam ediyor.

2009 yılına yaklaştığımız şu günlerde 2008 Yılını başarıyla tamamlayan Çubuk Haber 2009 yılında da yine gündemi, Çubuk'un gelecekteki vizyonunu şekillendirecek başlıkları bulabileceğiniz gibi, sorunlarınızı, sıkıntılarını, mutluluklarınızı ve başarılarınızıda burada göreceksiniz.

Yaklaşık iki yıldır çizgisinden, vizyonundan vehedefinden asla taviz vermeden yoluna halk desteği, Çubuk sevdasıyla devam eden gazeteniz size en iyiyi sunabilmek için 2009 yılında da önemli atılımlara imza atmaya hazırlanıyor. Çubuk'ta yaşayan her vatandaşımızın en iyiye, en güzele layık olduğu bilinciyle hareket eden ekip ve kadromuz 2009 yılında da bunu sizlerle paylaşarak daha güzele birlikte adım atmanın ilk günki heyacanı gibi sürdürerek yoluna devam edecek.

    TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ ÇUBUK HABER OKURLARI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum