Çubuk Endüstri Meslek Lisesi Anneler Gününü Kutladı‏

Çubuk Endüstri Meslek Lisesi Anneler Gününü Kutladı‏

Çubuk Endüstri Meslek Lisesi tarafından organize edilen Anneler Günü Programı Halk Eğitim Merkezinde çeşitli gösteri ve etkinliklerle kutlandı.

Programa Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kuzal, Çubuk Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Kahraman, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Saat, Öğretmen, Öğrenci, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm annelerin ''Anneler Günü''nü kutladı. Özden, ""Anneler dünyanın en kutsal varlıkları, onlar için ne yapsak azdır"" diyerek geleceğin çocukların yetiştirilmesinde annelerin emek ve çabalarının önemine dikkat çekti.

     Öğrencilerin hazırladığı gösteriler, Diyemezsin ki dur bakalım bekle hayat"ın konuşmayla başladı; Sol yanım acıyor anne adlı şiir, gitar eşliğinde solo gösteri, ""beni bırakma"" adlı şiirli slayt gösterisi, Şehit annelere sesleniş, miniklerden annem şarkısı, engelli annelere yönelik hikaye ve folklor gösterileri ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum