ÇUBUK BİLİM VE SANAT MERKEZİ E TWİNNİNG'E DAMGASINI VURDU!

ÇUBUK BİLİM VE SANAT MERKEZİ E TWİNNİNG'E DAMGASINI VURDU!

Çubuk Bilim ve Sanat Merkezin de 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 6 e Twinning prejisi yürütülüyor.

             Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi sosyal öğretmeni Özlem Külah: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda 6 e Twinning prejisi yürütülmektedir. Okulumuzun görsel sanatlar öğretmeni İlknur Karadurmuş'un "Bayrağım/My Flag ",Okulumuzun müdür yardımcısı Yener Özoğuz’un "Değerlerimizle Güçlüyüz “ve ben Özlem Külah'ın  "Sağlıklı İletişim Kuruyorum Ruh Sağlığımı Koruyorum" ," Be Aware Of The Water (Suyu Fark Et)" ,"Yaşayan Anadolu Masalları","Gelecek Teknolojide" adlı projelerimiz vardır. e Twinning projesi ile öğrenciler web2.0 araçları öğrenerek derse daha aktif katılmaktadir. Ayrıca bu projelerle öğrenciler sorumluluklarını yerine getirdikleri için ilerde topluma faydalı birey olacaklardır." dedi.
         Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi merkez müdürü Yunus Nasır: e Twinning projesi okulumuzda bir farkındalık oluşturdu. Bu projelerle öğrencilerimiz derse daha aktif olarak katıldılar. Bayragımızın, degerlerimizin,  suyun, iletişimin, teknolojinin ve Anadolu masallarının ne kadar önemli olduğunu tüm okul ekibi olarak gördük. Projede yer alan öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.dedi.
           Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi görsel sanatlar öğretmeni İlknur Karadurmuş: "Bayrağım/My Flag"  e Twinning projesi ile öğrencilerimiz bayragımızın bizim için ne kadar degerli ve kutsal olduğunu, bayrağımıza sonsuza kadar sahip çıkmamız gerektiğini görmüş oldular. "dedi.
    Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi  müdür yardımcısı Yener Özoguz: "Değerlerimizle Güçlüyüz" e Twinning projesi ile günümüz teknoloji çagında degerlerimizin ne kadar önemli olduğunu ve degerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha öğrenmiş olduk." dedi.
     Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi sosyal öğretmeni Özlem Külah: "Sağlıklı İletişim Kuruyorum Ruh Sağlığımı Koruyorum" e Twinning projesi ile iletişimin önemini, "Be Aware Of The Water(Suyu Fark Et) "
e Twinning projesi ile suyun tüm canlılar için ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu, "Yaşayan Anadolu Masalları", e Twinning projesi ile masallarımızın kültürümüzün önemli bir parçası olduğunu, Anadolu masallarımızı yaşatmamız gerektiğini, "Gelecek Teknolojide" e Twinning projesi ile 21. yy da teknolojinin hayatımızın her alanına girdiğini ve teknolojinin hayatımızı nasıl kolaylaştırdığını bazı durumlarda da teknolojinin bize verdiği zararları görmüş olduk. “dedi.
   eTwinning projesinde bize destek veren başta Çubuk İİlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Alican Kılıç'a ,Çubuk e Twinning ilçe koordinatörü Serap Eryiğit'e, Merkez müdürümüz Yunus Nasır'a, e Twinning projelerindeki kurucularımıza, öğretmen arkadaşlarımıza, ööğrencilerimize ve velilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.