Çubuk-Ankara Yolu aydınlandı

Çubuk-Ankara Yolu aydınlandı

Ankara-Çubuk arasında yapılan yolun refüj aydınlatma çalışmaları kapsamında dikilen aydınlatma direklerine enerji verildi.

 

Ankara-Çubuk arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 gidiş 3 geliş toplam 6 şeritli yolun orta refüjünün tamamlanmasının ardından, BEDAŞ tarafından dikilen aydınlatma direklerine enerji verilmeye başladı.

Esenboğa Protokol Yolu Kavşağı'ndan itibaren Şabanözü kavşağına kadar olan kısımda 16 kilometrelik yol boyunca aydınlatma için 357 aydınlatma direği dikildi. Orta refüje yerleştirilen aydınlatma direklerine enerjinin verilmesi ile birlikte Çubuk-Ankara yolu ışıl ışıl olurken, gece de modern bir kent görünümüne kavuşmuş oldu.

Esenboğa Protokol Yolu Kavşağı'ndan başlayarak şehir merkezine kadar olan kısımda aydınlatma direklerinin BEDAŞ tarafından dikilmesinin ardından enerjinin verilmeye başladığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, "Çubuk-Ankara yolundaki orta refüjlerde aydınlatma çalışmaları kapsamında elektrik kablo çekim işleri tamamlanarak aydınlatma direkleri dikilmiştir. Kavşaklara yapılan aydınlatmanın tamamlanması ile yolda bulunan aydınlatma direklerine enerji verilmeye başladı. Aydınlatma lambalarının yanmaya başlaması ile birlikte ilçemizin girişi ışıl ışıl oldu. Bu çalışmada emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.