Coşkundan Şehit Ailelerine yardım

Coşkundan Şehit Ailelerine yardım

Saray Belediye Başkanı Hasan COŞKUN mübarek ramazan ayı nedeniyle şehit ailelerine erzak yardımında bulundu.

Saray Belediye Başkanı Sayın Hasan COŞKUN yapmış olduğu açıklamada; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve onların ailelerine ne yapsak azdır. Amacım mübarek ramazan ayında da onları unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermektir, bundan sonrada elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya devam edeceğiz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada; “Saray Belediye Başkanı Sayın Hasan COŞKUN derneğimizin en zor günlerinde her zaman devamlı bizlerin yanında olup maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgememiştir.

Saray Belediye Başkanı Sayın Hasan COŞKUN"un derneğimize daha önce de yapmış olduğu maddi yardımların yanında, yapmış olduğumuz asker uğurlaması, teröre lanet ve şehide saygı mitingindeki bayrakların karşılanması, Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen turşu ve kültür festivalinde elimizde kalan şehitler panolarını alması, yine mübarek ramazan ayında şehit ailelerini unutmayarak erzak yardımında bulunmasından dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyoruz, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum