CHP İLÇE’DEN HUZUREVİ’NE ZİYARET

CHP İLÇE’DEN HUZUREVİ’NE ZİYARET

CHP Çubuk İlçe Örgütü, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı-Çubuk Kaymakamlığı-Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

                                     Şuayip YAMAN

Huzurevi’nde bir eğlence programı düzenleyen CHP Çubuk İlçe Örgütü yetkilileri 17 Huzurevi sakininin doğum gününü kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

 

CHP Ankara İl Başkanlığı Eğitim Sekreterliği tarafından düzenlenen Bülent Ecevit Siyaset Okulu’nda Üye Temel Siyasi Eğitimine  (ÜTSE) katılan Alaaddin Cinalioğlu, Ali Rıza Gökoğlu, İzzet Demiraslan, Turhan Kaya, Orhan Aytaç, Durali Balcı’dan oluşan ekibe, Çubuk Eğitim Koordinatörü Hakan Erden’in danışmanlığını yaptığı “Vefa Grubu” üyelerinin proje uygulamalarından biri de huzurevi ziyaretleri idi.

 

Bu amaçla Abidin Yılmaz Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ndeki huzurevi sakinleri ziyaret edildi.

 

Huzurevi’nde Duygusal Anlar Yaşandı.

 

CHP Heyeti, Huzurevi çalışanları tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.
 

Huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet ederek onların gönüllerini hoş tutarak, onları ziyaretin kutsal bir görev olduğunu, yaşlılarımızı sadece yılın belli dönemlerinde değil her gün hatırlamada sosyal devletin ve tüm toplumun sorumluluğu bulunduğunu belirten Başkan Çokcan, herkesin bir gün yaşlanacağını, yaşlılarına sahip çıkamayan toplumların geleceklerine sahip çıkamayacaklarını vurguladı.

 

Huzurevi ziyaretlerinin devam edeceğini sık sık dile getiren Başkan Çokcan, Huzurevi sakinlerine konuşmasının son bölümünde “Ellerinizden öper, sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim” dedi.

 

Kabak Kemani’de Feramuz Sönmez, Elektro (Bağlama) Saz da Barış Akkuzu ve Bendir de Vural Çokcan’dan oluşan saz heyetinin sanatçı konuğu aynı zamanda bir üniversite öğrencisi olan Şirin Sarıoğlu idi.

 

Sarıoğlu, seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleri ile Huzurevi sakinlerini güzel sesiyle adeta büyüledi. Onları kimi zaman duygulandırdı, kimi zamanda neşelendirdi. Birkaç saat olsa da onları hatıralarına götürdü. Aynı zamanda huzurevi sakinlerinin türkü isteklerini hiç usanmadan yerine getirdi.

 

Huzurevi sakini Bülent Üçyıldız şiirler okudu.

 

CHP Çubuk İlçe Örgütü Başkanı Vural Çokcan şiirler okudu.

 

Elektro Saz ustası Barış Akkuzu ise sazı eşliğinde, “Sev Beni Beni” ve  “Nem Kaldı” türkülerini seslendirdi.

 

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdür Yardımcısı Bekir Demirel, “Buda Gelir Buda Geçer Ağlama” türküsünü seslendirdi.

 

Yine Huzurevi görevlilerinden Zeynep Hanım istek üzerine, “Haberin Var mı?” türküsünü seslendirdi.

 

Ayrıca Vizyon Türk TV’de müzik programı yapan Çubuklu Ciguli programa renk kattı. Seslendirdiği eserlerle kem kendisini ve hem de izleyenleri coşturdu.

 

Katılımcılar, huzurevi yöneticileri ve sakinleri doyasıya eğlendiler, oynadılar ve halay çektiler.

 

Küçük çocuklar ninelerine ve dedelerine karanfil verdiler.

 

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Huzurevi sakinleri Çubuk’ta yaşayan herkesi buraya ziyarete bekliyoruz dediler.

 

CHP Çubuk İlçe Örgütü Başkanı Vural Çokcan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “CHP olarak huzurevi sakinlerini ve büyüklerimizi anmak onlarla birkaç saatliğine de olsa güzel anılar paylaşmak adına bir ziyaret gerçekleştirdik. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize.. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek.

 

Keşke her zaman onları ziyaret edip, yüzlerinin güldüğüne ve mutluluklarına şahit olabilsek, hayat hikâyelerini dinleyebilsek.

 

Büyüklerimizi hayatımızın içerisinde tutmaya gayret göstermeliyiz.

Bu ziyaretimizle büyüklerimizi mutlu etmek, onları bir nebzede olsa bugünlerinde anmak istedik.

 

Türk milleti gelenek, göreneklerine bağlıdır. Yaşlıların hayat tecrübeleri, emekleri, hayata bağlanmaları bizler için önemli. Burada birlikte geçirdiğimiz dakikalar hiç bitmesin istedik. Her biriyle yaptığımız muhabbetlerden çok duygulandık, neşelendik ve zevk aldık.” diye konuştu. 

huzurevi01.jpghuzurevi02.jpghuzurevi03.jpghuzurevi04.jpghuzurevi05.jpghuzurevi06.jpghuzurevi07.jpghuzurevi08.jpghuzurevi09.jpghuzurevi10.jpghuzurevi15.jpghuzurevi16.jpghuzurevi17.jpghuzurevi18.jpghuzurevi19.jpghuzurevi20.jpghuzurevi21.jpghuzurevi22.jpghuzurevi23.jpghuzurevi24.jpghuzurevi26.jpghuzurevi27.jpghuzurevi28.jpghuzurevi29.jpghuzurevi30.jpghuzurevi31.jpghuzurevi32.jpghuzurevi33.jpghuzurevi42.jpghuzurevi43.jpghuzurevi45.jpghuzurevi46.jpghuzurevi47.jpghuzurevi48.jpghuzurevi49.jpghuzurevi50.jpghuzurevi51.jpghuzurevi52.jpghuzurevi53.jpghuzurevi54.jpghuzurevi55.jpghuzurevi56.jpghuzurevi59.jpghuzurevi61.jpghuzurevi62.jpghuzurevi63.jpghuzurevi64.jpghuzurevi67.jpghuzurevi70.jpghuzurevi74.jpghuzurevi75.jpghuzurevi76.jpghuzurevi77.jpghuzurevi79.jpghuzurevi78.jpghuzurevi80.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum